Killing Eve dizisinin başrollerinden birini Sandra Oh kaptı!

Grey’s Anatomy'den tanıdığımız Sandra Oh ekranlara "Killing Eve" ile geri dönüyor.

Volkan Küçükel
14 Haziran 2017 - 11:12
Gündem

Grey's Anatomy'den tanıdığımız Sandra Oh ekranlara "Killing Eve" ile geri dönüyor.

GREY'S ANATOMY'DEN SONRA İLK KEZ DÜZENLİ BİR ROLLE KARŞIMIZDA!

BBC America'nın Luka Jennings'in kısa hikayelerinden uyarlanan orijinal senaryolu dizisi Killing Eve'de başrollerin birini kapan aktris böylelikle iki sene önce ayrıldığı Grey's Anatomy'nin ardından ilk kez bir televizyon dizisinde düzenli bir rolle karşımıza çıkmış olacak.

KILLING EVE KONUSU

Yürütücü yapımcı ve showrunner olarak göreceğimiz Phoebe Waller-Bridge'in (Fleabag, Crashing) elinden çıkan ve ilk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen dramatik gerilim türündeki Killing Eve; psikopat bir suikastçi ve onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli bir kadının hikayesini ekranlara getirecek.

OH'UN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Oh'un hayat vereceği Eve karakteri güvenlik hizmetinde çalışan ve masa başı işi nedeniyle casus olma hayallerini gerçekleştirme konusunda canı sıkkın birisi olarak nitelendiriliyor.

17-06/14/sandra-oh-2.jpg

Phoebe Waller-Bridge, Oh'un kadroya katılmasıyla ilgili "Sandra ile çalışacak olmaktan dolayı heyecandan titriyorum. Daima Oh'un hayranıydım" şeklinde konuşurken BBC America Başkanı Sarah Barnett ise "Phoebe'nin vizyonu kesinlikle orijinal, bu kilit rol için Sandra'nın seçimi ise tek kelimeyle mükemmel bir tercih" ifadelerini kullandı.

ABC'nin uzun soluklu dizisi Grey's Anatomy'deki Dr. Cristina Yang rolüyle birçok ödül töreninden adaylık ve ödüllerle dönen 46 yaşındaki oyuncu ayrıca American Crime, HBO'nun Arli$$ gibi dizilerinde rol aldı. Aktris son olarak Catfight filminde izleyicilerin karşısına çıktı.

Henüz kimin canlandıracağı netleşmeyen hikayenin diğer ana karakterlerinden Villanelle ise şiddet uyguladığı işinin getirdiği lükse düşkün, zarif ve yetenekli bir katil olarak nitelendiriliyor.

KILLING EVE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sid Gentle Films yapımcılığında hazırlanan Killing Eve'nin ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir tarih belirlenmiş değil. Ancak dizinin 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacağını söyleyebiliriz.

17-06/14/phoebe-waller-bridge-joy-sandra.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin