Kirli Sepeti 14. Bölümüyle reytinglere damgasını vurdu! Songül ölümle burun buruna geldi!

Fox'un iddialı senaryosuyla yayınlanan yeni dizisi Kirli Sepeti dizisi 14. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kirli Sepeti 14. bölümde neler yaşandı? Kirli Sepeti 15. bölümde neler olacak? Kirli Sepeti 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kirli Sepeti dizisinde kimler rol alıyor? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne? Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Kirli Sepeti dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
08 Ocak 2024 - 00:15
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, FOX’un ilgiyle izlenen dizisi  Kirli Sepeti dün akşam yayınlanan bölümüyle gününün en çok izlenen dizisi oldu. Dizi, dün yayınlanan bölümüyle total hedef kitlede 5.87 reyting, 14.77 share ve ABC1 20+ hedef kitlede 5.44 reyting, 12,73 share elde ederek gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

KİRLİ SEPETİ 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayriye ve Medine’yi kaçıran Yavuz’un asıl peşinde olduğu taşların geri kalanıdır, taşların yerini de bilen tek kişi Songül’dür.

Songül ise Hayriye ve Medine’yi kurtarabilmek için Feyyaz ve Nergis’ten yardım ister. Bu kovalamada ilk önce Songül mü Yavuz’u yoksa Yavuz mu Songül‘ü bulacaktır?

Kirli Sepeti her Pazar saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin