Kızıl Goncalar 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor! Kızıl Goncalar oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Kızıl Goncalar iddialı senaryosuyla izleyiciyle buluşuyor. Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları kimlerdir? Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir? Kızıl Goncalar 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar dizisi hangi gün başlıyor? Kızıl Goncalar Levent'i kimdir? Özcan Deniz kimdir? Kızıl Goncalar Meryem kimdir? Özgü Namal kimdir? Kızıl Goncalar dizisi Cüneyd kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kızıl Goncalar'ın Sadi'si Erkan Avcı kimdir? Kızıl Goncalar'ın Beste'si kimdir? Hazal Türesan kimdir? Kızıl Goncalar'ın Naim'i Mert Turak kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
18 Aralık 2023 - 16:25
Kültür Sanat

Fox'un hikayesiyle iddialı şekilde sezona başlayacak olan Kızıl Goncalar, bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Kızıl Goncalar  dizisi konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kızıl Goncalar  dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İşte detaylar! Kızıl Goncalar  dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Levent Alkanlı (Özcan Deniz): Çok zor bir babanın oğlu, çok başarılı ama çevresi tarafından eleştirilecek kadar idealist bir psikiyatrdır. İnsanları iyileştirmek, herkesin derdine değmek, vatanına ve milletine faydalı Atatürkçü bir insan olmanın yolunda hızla ilerlerken, çok yakınında yaşananları biraz ıskalamıştır. Babasından devraldığı ve onu hayalkırıklığına uğratmamak için didindiği ideallerinin peşinde dibine ışık vermeyen bir mum misali kızının, karısının halini görememiştir. Meryem’in hayatına girmesiyle merhametle tanışacaktır.

Meryem Tezel (Özgü Namal): Naim’in eşi, Zeynep’in annesidir. Meryem, “İslam güzel ahlaktır” düsturuyla yaşayan, ev işlerine eli yatkın, dürüst ve merhametli bir kadındır. Tek amacı kendi kaderini yaşatmamaya uğraştığı kızının mutluluğudur ama kızının mutluluğa erişmesi için giriştiği bu kavgada, yıllardır ittiği kendi derin mutsuzluğuyla yüzleşecektir ve yanında durdukça bambaşka bir hayatı tanıyacağı Levent ile karşılaşacaktır. 

Cüneyd Güneş (Mert Yazıcıoğlu): Pozitif bilimlerle bakılırsa tedaviye muhtaç, tarikat dünyasından bakınca cezbe ve hikmet sahibi bir velidir. Psikiyatr Levent, Zeynep ve Meryem’le tanışması hayatını derinden etkileyecektir. 

Sadi Hüdayi Güneş (Erkan Avcı): Tarikatın sözcüsü, posta oturması beklenen vârisi, eşi Hasna’nın aşkıdır Sadi Hüdayi. Feyza’nın babasıdır. Hem sevdiği hem de yeri gelince kıskandığı yeğeni Cüneyd’i kollamak en büyük önceliğidir. 

Beste Özdemir Alkanlı (Hazal Türesan): Levent’in eşi, Mira’nın annesidir. Meryem ve ailesinin İstanbul’a gelmesiyle, geçmişten getirdiği bütün sırlar ortaya çıkacaktır ve bütün hayatı değişecektir. 

Naim Tezel (Mert Turak): Meryem’in kocası, Zeynep’in babasıdır. Hiçbir zaman gerçek bir işi olmamış, liyakat istemeyen geçici işlerde çalışmış, Meryem gibi bir güzelliğin de kıymetini bilememiş, hep küçük hesapların peşinde, geçmişte işlediği günahları ile hesaplaşmaya çalışan bir adamdır. 

Hasna Güneş (Selen Öztürk): Sadi Hüdayi’nin eşi, Feyza’nın annesidir. Tarikatta hanımanne konumundadır. Kocası Sadi Hüdayi’ye âşık, neşeli, kızı Feyza’yı Cüneyd’le baş göz etmek isteyen ve Meryem’lerin gelişinden doğruca etkilenip saf tutan bir kadındır. 

Suavi Alkanlı (Şerif Erol): 28 Şubat döneminin etkin akademisyenlerindendir. Huzurlu bir emeklilik hayal ederken, amansız bir hastalığın pençesine düşmüştür. Levent ve Hande’nin babasıdır. Meryem Zeynep’le yaşayacağı büyük hayati değişim, onu hem ailesiyle ve geçmişiyle hesaplaşmaya itecek hem de hayatının devamına dair kararlar vermek üzere zorlayacaktır. 

Hande Alkanlı (Duygu Sarışın): Levent’in kız kardeşi, Suavi’nin kızıdır. Genç, babadan yana sorunlu ama tutkulu bir gazetecidir. Liberal görüşe bağlanmış, bu uğurda babasıyla ilişkisinin zedelenmesini göze almış, abisinin görüşlerine mesafeli ama yaptıklarına saygılı, insan ilişkileri kuvvetli bir gazetecidir Hande. Meryem ve Zeynep ona, çok merak ettiği yeni bir dünyanın kapısını açacaktır.

Seçkin Özarslan (Tuğrul Tülek): Levent’in en iyi arkadaşıdır. Hikâyedeki bütün inanç çarpışmalarının dışında, hayatı çok da ciddiye almayan, materyalist bir bakış açısına sahiptir. 

Birgül Tezel (Sitare Akbaş): Naim’in kız kardeşi, Meryem’in görümcesi, Zeynep’in halasıdır. Kendine güvenen, ideallerinin peşinde, genç bir kadındır. Tarikat çemberinden erkence çıkmış, abisi Naim’le düşman, Van’dan İstanbul’a gelip öğretmenlik yapan, yengesi Meryem’i ve yeğeni Zeynep’i içtenlikle seven biridir Birgül. Modern Müslüman kadınının temsil etmektedir. 

Zeynep Tezel (Mina Demirtaş): Meryem’le Naim’in kızıdır, 16 yaşındadır. Hayatında hiç büyük şehir görmemiş, hiç okula gitmemiştir. İstanbul’a gelmek onun için yeni ihtimaller demektir.

Mira Alkanlı (Esma Yılmaz): Levent’le Beste’nin kızıdır, 16 yaşındadır. Hayatındaki en önemli gerçek, sene sonunda gireceği lise giriş sınavıdır. Bu sınavda başarılı olmak için tekinsiz çarelere başvuracaktır.

Kızıl Goncalar yeni bölümüyle her pazartesi saat 20.00’de Fox'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin