Kızıl Goncalar 3. Bölümüyle reytinglere damgasını vurdu! Meryem ve kızı kaçabilecek mi?

Fox'un iddialı senaryosuyla yayınlanan yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi 3. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızıl Goncalar 3. bölümde neler yaşandı? Kızıl Goncalar 4. bölümde neler olacak? Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar dizisinde kimler rol alıyor? Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
23 Ocak 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, FOX ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar ekran yolculuğuna başarılarını artırarak devam ediyor. 

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerinde yer aldığı dizi, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle AB hedef kitlede 9,64 reyting, 24.47 share; ABC1 20+ hedef kitlede 9,41 reyting, 20,83 share ve total hedef kitlede 6.80 reyting, 15,63 share elde ederek tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu.

KIZIL GONCALAR 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir. Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir.

Cüneyd’in gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır.

Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar.

Kızıl Goncalar 4. Bölümüyle 29 Ocak Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin