Kızılcık Şerbeti 2. Bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Show TV'nin sevilen yeni dizisi Kızılcık Şerbeti 2. Bölümüyle ekrana geldi. Kızılcık Şerbeti'nin 2. Bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Doğa ve ve Fatih arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
05 Kasım 2022 - 09:52
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde  Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı dizi Kızılcık Şerbeti 2. Bölümüyle ekrana geldi.

22-11/05/kizilcik-serbeti-6-1667644425.JPG

Kızılcık Şerbeti” dün akşam yayınlanan sürükleyici bölümüyle beğeni topladı. Dizi, ABC1 20+’da 3.79 izlenme oranı 9.00 izlenme payı, AB’de 3.73 izlenme oranı 9.99 izlenme payı, Total’de ise 3.12 izlenme oranı ile 7.50 izlenme payı elde etti.

22-11/05/kizilcik-serbeti-4.JPG

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Doğa’nın muhafazakar bir ailenin oğluyla evlenmiş olmasıyla yıkılan Kıvılcım, kızı için bazı şeyleri görmezden gelmek zorunda kalsa da iki aile arasında anlaşmazlık yaşanmaya devam etti. Kıvılcım’ın kardeşi Alev’in gelmesi aile için dengeleri etkiledi. Aniden şiddetli sancıyla fenalaşan Doğa herkesi korkuturken, Doğa’nın yaşadığı sağlık sorunu onu büyük bir karar almaya mecbur bıraktı. Fatih, bebek doğana kadar Doğa’nın okulu dondurmasını istedi.

22-11/05/kizilcik-serbeti-5.jpg

Pembe iki ailenin kaynaşması için bir akşam yemeği organize etti ancak bir araya gelinen masada yaşam ve düşünce farklılıkları iyice gün yüzüne çıktı. Kızının okuluna ara vereceğini duyan Kıvılcım bir kez daha büyük bir yıkım yaşadı. Kıvılcım’ı biraz sorunlarından uzaklaştırmak isteyen Fatma, Kıvılcım’dan habersiz randevu ayarladı.

22-11/05/kizilcik-serbeti-6.jpg

Kıvılcım, Fatma’yla yemeğe çıkarken aslında bilmeden bir buluşmaya gidiyordu. Kıvılcım için asıl sürpriz Fatma’nın ayarladığı yemeğe Ömer’in gelmesi oldu. Kıvılcım ve Ömer’in yolları bir kez daha kesişmişti, üstelik bu sefer çok daha farklı bir ortamda farklı bir şekilde…

22-11/05/kizilcik-serbeti-2.jpg

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Yeni bölümün hemen ardından üçüncü bölüm tanıtımı da izleyicilerle buluştu. Doğa, ailesiyle birlikte kız kıza eğlenmeye çıkarken bu durum Fatih’in ailesinin tepkisine yol açıyor. Alev ve Nursema arasında hayat görüşleri sebebiyle gerilim giderek artarken Doğa ile Fatih’in tartışması ve Doğa’nın “Beğenmiyorsan evlenmeseydin” sözleri dikkat çekiyor.

22-11/05/kizilcik-serbeti-1-1667631411.jpg

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 11 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin