Korku dizisi The Haunting of Hill House'un kadrosu genişliyor!

Amblin TV ile Paramount TV iş birliğiyle hazırlanan The Haunting Of Hill House'un oyuncu kadrosuna iki genç aktris Mckenna Grace ve Violet McGraw dahil oldu.

Volkan Küçükel
26 Eylül 2017 - 00:53
Gündem

Korku türünde bir dizi ve Netflix isimleri yan yana gelince korku severlerin yakın takibe aldığı projelerden biri olan "The Haunting of Hill House"dan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Shirley Jackson'ın 1959 senesinde yayımlanan aynı isimdeki klasikleşmiş romanının yeni bir uyarlaması olan ve Amblin TV ile Paramount TV iş birliğiyle hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna iki genç aktris Mckenna Grace ve Violet McGraw dahil oldu.

"THE HAUNTING OF HILL HOUSE" KONUSU

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen dizi; seksen yıllık eski büyük bir konakta yaşayanların ürkütücü ve gizemli hikayesine odaklanıyor.

Orijinal klasik hayalet öyküsünü temel alan dizi Crane ailesinin mitolojisini genişletecek.

YENİ OYUNCULARIN ÖNCEKİ İŞLERİ

Chris Evans ile başrolleri paylaştığı 2017 yapımı Gifted filmiyle dikkat çeken 2006 doğumlu Mckenna Grace ayrıca korku filmi Amityville: The Awakening'in de kadrosunda yer aldı. Geç oyuncu dizi dünyasında Fuller House, Designated Survivor, Once Upon a Time, CSI: Cyver ve The Vampire Diaries gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

17-09/26/mckenna-grace.jpg

Steven Spielberg'in yaklaşmakta olan filmi Ready Player One'da oyunculuk yapma fırsatı bulan minik oyuncu Violet McGraw ise ayrıca Netflix'in Love dizisinin yeni sezonunda karşımıza çıkacak.

17-09/26/violet-mcgraw.jpg

The Haunting of Hill House'un oyuncu kadrosuna daha önceden katılan isimlere bakacak olursak; Carla Gugino, Timothy Hutton, Michael Huisman, Oliver Jackson-Cohen, Elizabeth Reaser, Kate Siegel, Lulu Wilson, Victoria Pedretti ve Henry Thomas gibi oyuncuları görüyoruz.

Yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Mike Flanagan'ın (Gerald's Game, Ouija: Origin of Evil) tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Flanagan'a yapımcı kadrosunda yapım ortağı Trevor Macy, Amblin TV'den Justin Falvey ve Darryl Frank eşlik ediyor.

"Haunting (1999) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin