resim yok
30 Haziran 2014 - 09:28
Magazin

Beren ve Tuba'yı solladı!

''Kösem Sultan o olsun!...''

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'ü solladı!


Hayranları Güneşi Beklerken dizisinin yıldızı Hande Doğandemir'i 'Kösem Sultan' rolünde görmek istiyor.

 

BİRKAÇ OYUNCUNUN ADI GEÇMİŞTİ

2015 yılının en iddialı dizisi 'Kösem Sultan' için önceden bir kaç oyuncunun adı geçmişti.

 

FANLARI ONU İSTİYOR

İnternette düzenlenen ankette alternatif olacak isimler belirlendi ve sonuçlar oldukça ilginç.

 

EN ÇOK OY ALAN İSİM

Güneşi Beklerken dizisi oyuncusu Hande Doğandemir, diğer adaylara rağmen Kösem Sultan rolü için okuyucudan en çok oy alan kişi konumunda.

 

RAKİPLERİ

Doğandemir'i takip eden isimler ise şöyle:

- Kara Para Aşk dizisinde rol alanTuba Büyüküstün ve[reklam]

- Kösem Sultan projesinde adı geçen Beren Saat.

 

DOĞANDEMİR'İN KARİYERİ

2011'den itibaren oyunculukla eş zamanlı Hatırlar mısınız? adlı arşiv programının kamera arkasıyla birlikte TRT Okul'da iki yıl sunuculuk yapmıştır.

Browni İntense reklamlarında Nejat işler'in aklını başından alan kızı canlandırdıktan sonra dikkat çekmiş, TRT'de yayınlanan Şubat dizisinde geleceği düşünceleri gören lunapark sahibinin kızı 'Elem' (fantastik) karakteriyle ve Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinde liseli atlezim sporcusu 'Zeynep' rolüyle başrolde oynayarak tanınmıştır. 2011-2012 yılları arasında, TRT 1'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinde iki sezon doktor Aslı karakterini canlandırmıştır.

Konuk oyuncu olarak tek bölümlük Leyla ile Mecnun dizisinde hiç konuşmadan insanlara gülen 'Şans' karakteri ve Böyle Bitmesin dizisinde alışılmışın dışında Vanlı depremzede Ceylan'ı oynamıştır. Bunun haricinde Keskin Bıçak (başrol), İbreti Ailem (komedi) ve Kahramanlar (başrol) gibi dizilerde oynamıştır.

 

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN'İN ZEYNEP VE KEREM'İ İLE ÖZEL RÖPORTAJ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin