Kurt Seyit ve Şura'nın Petro'su ile çok özel!

''Aslı bana her şeyi unutturuyor...''

resim yok
08 Ekim 2014 - 12:42
Röportaj

''Aslı bana her şeyi unutturuyor...''

Kendisi gibi oyuncu olan Aslı Enver ile mutlu bir evlilik yürüten Birkan Sokullu, eşinin kendisini dinlendirdiğini söylüyor: "Denk getirebildiğimiz sürece eşimle vakit geçiriyorum. Onunla bir bütün günü birlikte geçirmek keyifli oluyor"


'Kurt Seyit ve Şura'nın 'Petro'su Birkan Sokullu, InStyle dergisinin Ekim sayısına konuştu.

Yakışıklı oyuncu; dergiye verdiği röportajda moda, tatil ve aşk hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı...

Oyunculuk sizin için ne ifade ediyor?

Oyunculuğa başladığım günden bu yana çok severek sürdürüyorum, zaten ilk işim olan basketboldan sonra da sevebileceğim bir iş yapmak istiyordum. Oyunculukta en sevdiğim şey; bir işe hazırlanma, canlandırdığın karakteri ortaya çıkarma evreleri. Daha yolun başında olduğumu düşünüyorum. Aklımda bu mesleği çok uzun yıllar sürdürmek var.

Neden spora devam etmediniz?

Spor, özellikle de basketbol çok yoğun bir tempoyu gerektirdiği, bir noktadan sonra meslek haline geldiği için bir tercih yapmanız gerekiyor. O dönemde ben okulu seçtim.

 

PLAYSTATION İLE MUTLU OLUYOR

Dinlenmek sizin için ne yapmaktır?

Denk getirebildiğimiz sürece eşimle (oyuncu Aslı Enver) vakit geçiriyorum. Onunla bir bütün günü birlikte geçirmek keyifli oluyor, unutuyorum her şeyi. Eğer kendi kendime kalırsam da PlayStation oynamayı seviyorum.[reklam]

Bir rota belirleyip tatile gitmek mi? Yoksa plansız gidip keşfetmek mi?

Vakitle ilgili sıkıntımız varsa tatil rotası belirleyip gitmek ancak rahat bir vaktimiz varsa da yeni yerler keşfetmek, farklı kültürleri araştırmak... Mesela en son keşfetmekten en keyif aldığım yer Meksika'ydı. Bir sene önce gidip 15-20 gün kadar kaldığımız inanılmaz bir seyahatti.

 

BAZI KONULARDA KARARSIZ AMA...

Çok sakin ve uyumlu görünüyorsunuz, hep böyle misiniz?

Evet, bu aynı zamanda benim rahat etmemi sağlayan bir özelliğim. Beni rahatsız eden bir durum olmadığı sürece her ortama ayak uydurabiliyorum. Ufak tefek konularda biraz kararsız bir yapıya sahibim ama hayatımı etkileyebilecek konular olunca neyse ki kararlı hale gelebiliyorum.

Peki son olarak ‘Kurt Seyit ve Şura'dan, canlandırdığınız 'Petro' karakterinden söz edelim mi?

'Kurt Seyit ve Şura' gündemimde en önemli şey şu an... Yeni hikayeler var ve oradan yola çıkarak iyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 'Petro' karakterini ilk okuduğumda kafamda oldukça fazla şey canlanmıştı, hemen çalışıp oynamak istedim. Çok farklı, her zaman karşılaşabileceğimiz bir karakter değil. Seyirciden de güzel tepkiler alıyorum 'Petro'yla ilgili, dolayısıyla çok mutluyum.

 

GÜZELLiK=DOĞAL OLMAK

Güzellik sizin için ne ifade ediyor?

Güzellik benim için gerçekten tam anlamıyla doğal olmak. Doğal olan ve çok çaba sarf edilmemiş gibi gözüken her şey benim için güzel hale geliyor.

Eşinizle tanışmanız ve evliliğe kadar olan süreci bir de sizden dinleyelim mi?

Aslı'yla ortak arkadaşlarımız vardı ama şahsi olarak tanışmıyorduk. Bir gün, bir yerde denk geldik, biraz sohbet ettik. Sonra iki kez daha denk geldik ve en sonunda ben devreye girerek görüşmek istediğimi söyledim; "Bir kez daha görüşebilir miyiz?" diye (gülüyor). Sonra görüşmeye başladık, zamanla ilişkiye dönüştü bu durum. Birbirimizi tanıdıkça sevmeye, vazgeçememeye ve en sonunda da hayatımızı birlikte devam ettirmeye karar verdik. Birlikteliğimiz 4 seneye yaklaştı, son 2 senedir evliyiz.

 

 

'KURT SEYİT VE ŞURA' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin