Las Reinas dizisi başrolünü buldu: Daniella Alonso

ABC Studios ve Mark Gordon işbirliğiyle hazırlanan ABC'nin yeni sezon pilot bölüm siparişlerinden Las Reinas başrolünü buldu: Daniella Alonso.

Volkan Küçükel
03 Mart 2017 - 13:54
Gündem

ABC Studios ve Mark Gordon işbirliğiyle hazırlanan ABC'nin yeni sezon pilot bölüm siparişlerinden "Las Reinas" başrolünü buldu!

Pilot bölüm senaryosunu yazar Dean Georgaris'in (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) kaleme aldığı ve Liz Friedlander'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizi projesinin başrol oyuncusu Daniella Alonso (Animal Kingdom) oldu.

Peki "Las Reinas" nasıl bir hikayeye sahip ve Alonso'yu nasıl rolde izleyeceğiz?

"LAS REINAS" KONUSU

Dizinin hikayesi, Alonso'nun hayat vereceği dedektif Alex De La Reina karakterine odaklanıyor. Alex De La Reina, aldığı bir dava nedeniyle, Miami'nin en güçlü suç çetesi haline gelmiş olan yabancılaştığı ailesiyle yeniden bağlantıya geçmek zorunda kalır.

Alex De La Reina bu süreçte geçmişiyle de yüzleşmek durumundadır. Geride bıraktığı bu dünyanın içine yeniden çekilen dedektif, ailesi ve kanunlar arasındaki karanlık çizgide yürümek ve gerçek kaderinin ne olduğunu sorgulamak zorundadır.

Sonia Braga ise Gabriella De La Reina karakteriyle oyuncu kadrosuna dahil olan bir diğer isim.

17-03/03/daniella-alonso.jpg

ALONSO'NUN DİZİ KARİYERİ

NBC'nin Revolution dizisinde Nora Clayton karakteriyle izlediğimiz Danielle Alonso sonrasında tekrar eden rollerle The Night Shift (Dr. Landry De La Cruz) ve Being Mary Jane'de (Marisol) karşımıza çıkmıştı. Son olarak TNT'nin yaz dönemi dizisi Animal Kingdom'da bizlerle buluşan oyuncu, son dönemde Lethal Weapon (Maria Navar) ve iZombie (Alyssa Tramall) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

MUTFAKTA KİMLER VAR?

ABC'nin Quantico, Designated Survivor ve Grey's Anatomy dizilerinin de arkasında olan Mark Gordon Co. ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan dizide senarist Georgais; aynı zamanda showrunner olarak görev yapan Chris Brancato ile yürütücü yapımcı olarak iş başında olacak. Mark Gordon ve Nick Pepper yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

"Daniella Alonso - Revolution":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin