Law & Order: SVU ekibinde koronavirüsten dolayı bir ölüm gerçekleşti!

Ekranların uzun soluklu dizisi Law & Order: SVU da koronavirüsten etkilendi. Dizinin kostüm ekibinde görev yapan Josh Wallwork koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Dünya genelinde yayılımını giderek arttıran koronavirüsten ölenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Koronavirüsün dizi-film sektöründeki olumsuz yansımaları da devam ediyor.

LAW & ORDER: SVU SETİNDEN ÜZÜCÜ HABER!

Law & Order: SVU kostümcüsü Josh Wallwork'ün koronavirüs komplikasyonlarından dolayı 45 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Üzücü haberi ilk olarak Wallwork'ün aile dostu Abdul Qadir, Facebook hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

20-03/27/josh-wallwork-olum.jpg

1999 yılından bu yana ekranlarda olan ve 21. sezonu devam etmekte olan Law & Order: Special Victims Unit'te görev yapan Wallwork ayrıca Madam Secretary, Bull ve The Get Down gibi çeşitli dizilerin setinde de çalışmıştı.

Olivia Benson karakterine hayat veren dizinin başrol ismi Mariska Hargitay üzücü gelişmeyle ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Çok üzüldük. Onu yüzünde gülümseme olmadan gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Gittiği her yere sevgi ve nezaket getirdi. Her zaman şaka yapmaya hazırdı. Seni özleyeceğiz Josh, her zaman kalbimizde olacaksın" ifadelerini kullandı.

20-03/27/josh-wallwork.jpg

Law & Order: SVU dizi sorumlusu Warren Leight ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili "Çok üzücü bir haber. Kostümcülerimizden biri olan güzel adam Josh Wallwork, Covid-19 komplikasyonlarından dolayı vefat etti. Tüm oyuncu kadrosu ve ekip olarak ailesine ve arkadaşlarına sevgi ve dualarımızı gönderiyoruz" açıklamasında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin