Léa Seydoux, bu defa Mia Hansen-Løve büyüsüyle parıldıyor!

2022 Cannes Film Festivali’nde Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde ödül kazanan Mia Hansen-Løve imzalı GÜZEL BİR SABAH / UN BEAU MATIN, 16 Haziran’da MUBI seyircisi karşısına çıkıyor.

Volkan Usta
13 Haziran 2023 - 11:44
Gündem

Aşkın, kaybın, tüm acılara tek başına direnen bir kadının portresini çizen GÜZEL BİR SABAH, Paris’te geçen romantik bir dramı beyazperdeye taşıyor. Léa Seydoux’nun hayat verdiği Sandra, tercümanlık yaparak hem küçük kızına hem de hasta babasına bakan yalnız bir annedir. Babasına veda etmeye hazırlandığı bir dönemde hayatına giren, mutsuz evliliğinden bıkmış eski dostu Clement (Melvil Poupaud) ile yaşayacağı tutkulu ilişki ise her şeyi çok daha karmaşık hale getirecektir.

23-06/13/1686575156_ofm_onesheet_tr_on_mubi.png

Mia Hansen-Løve bu filmle, Gelecek Günler ve Çocuklarımın Babası’nda gördüğümüz temalara ve anlatı üslubuna geri dönüyor. Kendi babasının hastalık sürecinden esinlenen Hansen-Løve, Léa Seydoux'nun da performansıyla dikkat çektiği filmde aşkın doğasını ve sınırlarını keşfe çıkıyor. Yer yer seyircinin boğazını düğümleyen bu katmanlı dram, yönetmenin sihirli dokunuşuyla aile bağlarına dair gözlemleri de beraberinde getiriyor.

23-06/13/1686575161_onefinemorning_still_01.jpeg

MUBI hakkında

MUBI, global bir çevrimiçi film seçkisi, yapım şirketi ve film dağıtımcısıdır. Birbirinden güzel, heyecan verici, inanılmaz filmlerin keşfedildiği ve seyredildiği yerdir. Her gün özenle seçilmiş yeni filmler MUBI’ye eklenir. Sinemanın efsanevi yaratıcılarından yükselen yönetmenlere; dünyanın her köşesinden filmler MUBI küratörleri tarafından özenle seçilir. MUBI aynı zamanda sadece platform üzerinden erişebilecek iddialı yeni filmlerin yapımcısı ve dağıtımcısıdır. Dünya çapında 190 ülkede hizmet veren MUBI, 12 milyondan fazla üyeyle dünyanın en büyük sinemasever topluluğudur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin