Legends of Tomorrow'da ayrılık var! Keiynan Lonsdale diziden ayrılıyor!

The Flash ve Legends of Tomorrow dizilerinde Wally West / Kid Flash olarak izlediğimiz aktör Keiynan Lonsdale, Arrow-verse evreninden ayrılıyor.

Volkan Küçükel
06 Haziran 2018 - 00:41
Gündem

Öyle görünüyor ki Keiynan Lonsdale, Kid Flash kostümünü askıya asacak!

The Flash ve Legends of Tomorrow dizilerinde Wally West / Kid Flash olarak karşımıza çıkan aktör her iki dizide bundan böyle düzenli bir rolle karşımıza çıkmayacak.

18-06/06/kid-flash.jpg

The CW'nun popüler süper kahraman dizisi The Flash'ın ana oyuncu kadrosuna ikinci sezonda dahil olan Avustralyalı oyuncu ile ilgili yaşanan bu gelişme Lonsdale'i tekrar görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Lonsdale, The Flash'ın 5. sezon açılış bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Aktör, kanalın diğer dizisi Legends of Tomorrow'dan da ayrılıyor. Ancak ilerleyen dönemde konuk isim olarak görünme ihtimali mevcut.

18-06/06/keiynan-lonsdale-1528237409.jpg

Matt Ryan ve Jes Macallan'ın Legends of Tomorrow'un 4. sezon ana oyuncu kadrosuna dahil oldukları geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Ryan, iblis avcısı John Constantine, Macallan ise Time Bureau ajanı Ava Sharpe karakterleriyle karşımızda olacaklar.

LEGENDS OF TOMORROW 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezonuyla sonbahar döneminde kaldığı yerden devam edecek olan Legends of Tomorrow, Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin