Leke yeni sezon ne zaman başlayacak? Final mi yaptı?

Leke dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? İlgiyle takip edilen dizi devam edecek mi?

Nurşah
19 Haziran 2019 - 14:53
Gündem

Kanal D ekranlarının sevilen dram ve romantik türdeki dizisi Leke 18 Haziran Salı akşamı ekrana gelen 9. bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda etti! İlgiyle takip edilen Leke'nin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?

19-06/19/leke-yeni-sezon.jpg

Leke yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Melis Sezen, Tuğçe Açıkgöz ve Mehmet Bozdoğan gibi sevilen isimlerin yer aldığı Leke dizisinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağına ilişkin sorular sık sık gündeme geliyordu. Yayında kaldığı dokuz bölüm boyunca final yapacağına ilişkin iddialarla hayranlarını üzen diziden mutlu edecek haber de en sonunda geldi!

19-06/19/leke-2-sezon-ne-zaman.jpg

Etkileyici konusu ile izleyenlerin beğenisini kazanan Leke dizisi adını gelecek sezona da yazdırmayı başardı! Leke ekran macerasına önümüzdeki sezon da devam edecek... Dizilerin yeni sezondaki yayın tarihleri henüz izleyici ile paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin