Leyla ile Mecnun 4. sezonuyla şimdi Exxen'de yayında!

Türk yapımları arasında çok ayrı bir yeri olan ve başrollerinde Ali Atay, Deniz Işın, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Leyla ile Mecnun 4. sezonuyla izleyicisiyle buluştu. Peki Leyla İle Mecnun'un 4. sezon 1. bölümünde neler olacak? Leyla İle Mecnun 4. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Leyla İle Mecnun 4.sezon 2. bölümünde neler olacak?

Volkan Usta
06 Ocak 2023 - 09:40
Kültür Sanat

İzleyicisi tarafından her bölümü ilgiyle takip edilen Exxen dizisi Leyla İle Mecnun yeni sezonuyla Exxen'deki yerini aldı. İşte detaylar!

Kendi çölünde kaybolanların, hayata sıfırdan başlayanların, değişen dünyaya ayak uyduramayanların ve asla umudunu kaybetmeyenlerin hikayesinin anlatıldığı  “Leyla ile Mecnun” un 4. sezon 1. bölümüyle Exxen'de izleyicisiyle nihayet buluştu.

23-01/02/maxresdefault.jpg

Senaristliğini Burak Aksak’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı, başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın’ın paylaştığı “Leyla ile Mecnun” dizisinin alınan bilgilere göre toplam 6 sezon sürmesi planlanıyor.

LEYLA İLE MECNUN 4. SEZON 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mecnun, Leyla'yı kurtarmak için geçmişe gidince işler karışır. İsmail, dedelik görevine soyunur. Yavuz, Bahar'ın nişanlandığını öğrenir.

LEYLA İLE MECNUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Leyla, Mecnun'u geri getirmenin yollarını ararken yüzleştikleri karşısında kafası karışır. Erdal ve İskender arasındaki büyük hesaplaşma sonunda gerçekleşir. Mecnun, Leyla'ya geri dönebilmiş midir?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin