Lüks otomobil merakıyla tanınan birçok ünlü ismin son dönemdeki favorisi!

Lüks otomobil merakıyla tanınan birçok ünlü ismin son dönemdeki favorisi Mercedes oldu.

resim yok
04 Aralık 2013 - 09:52
Magazin

Şöhretlerin alametifarikası!

 

''Zenginim en kralına binerim''

 

İşte detaylar:

 

SON DÖNEMİN FAVORİSİ

Lüks otomobil merakıyla tanınan birçok ünlü ismin son dönemdeki favorisi Mercedes oldu.

Sporcular, işadamları ve oyuncular; zenginliğin simgesi olan markanın modelleriyle caddelerde boy gösteriyor.

 

İşte Ufuk Sandık'ın haberi:

Geçtiğimiz hafta magazin haberlerine göz gezdirirken, bir nokta dikkatimi çekti: Spordan sanat camiasına kadar birçok ünlü isim yeni otomobil almış. Sevgilisine, eşine, dostuna otomobil hediye etmiş.

Güle güle, kazasız belasız kullansınlar. Farkına vardım ki söz konusu ünlüler, otomobil tercihlerini Mercedes'ten yana kullanmış.

Bu isimlerden Hülya Avşar, 165 bin Euro değerinde Mercedes CLS 350 almış... Aynı otomobili satın alan bir başka ünlü isim ise oyuncu Ahmet Kural...

Basketbolcu Ömer Onan da yine son model bir Mercedes'in sahibi olmuş.

 

LİSTEDE KİMLER YOK Kİ...

Sadece onlar değil, daha birçok ünlü de Mercedes kullanıyor. Aralarında kimler yok ki...

Kerem Alışık, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Kenan İmirzalıoğlu, Emre Belözoğlu, Mehmet Ali Erbil ve Orhan Gencebay; bu isimlerden sadece birkaçı.[reklam]

Farklı hayat tarzlarına sahip olan, hatta hiçbir ortak noktaları bulunmayan isimlerin otomobil konusunda fikir birliğine sahip olması ilginç. Bu duruma benim yorumum ise şöyle:

Bundan 10 sene öncesine kadar Mercedes-Benz, iş dünyasının makam otomobiliydi. Ağır, oturaklı ve yaşlı işadamlarının tercih ettiği bir markaydı. Günümüzde Mercedes hâlâ işadamlarının ve devlet başkanlarının makam otomobili olmaya devam ediyor.

Ancak bu durum son yıllarda değişti. Artık gençler de babalarının otomobillerini tercih etmeye başladı.

Bunun nedeni Mercedes'in gençlere hitap eden yeni modeller üretmesi ve değişen tasarım anlayışı. Değişmeyen tek şey ise; Mercedes'in her dönemde zenginliğin, lüksün ve prestijin simgesi olması....

Bu yüzden işadamından futbolcuya, oyuncudan şarkıcıya her kesimden ünlü, Mercedes'e binmeyi tercih ediyor. Kısacası farkını otomobiliyle gösteriyor.

 

 

ÜNLÜ İSİMLERİN TEKNE TUTKUSU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin