Mahalleden Arkadaşlar filminde izleyiciye sürpriz! Ünlüler cemaati!

4 Kasım'da izleyici ile buluşan Mahalleden Arkadaşlar filminde ünlüler birlikte saf tuttu! Mahalleden Arkadaşlar filminin oyuncuları kimler? Mahalleden Arkadaşlar filminin konusu ne?

Ünlü senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir’in, 2015 yılında çıkan ve çok satanlar arasında yer alan ilk kitabından sinemaya uyarlanan ‘Mahalleden Arkadaşlar’ filmi 4 Kasım’dan itibaren sinema izleyicisi ile beyaz perdede buluştu. Filmin camii sahnesinde ise, ünlüler cemaati yer aldı!

22-11/04/img_1507.JPG

Mahalleden Arkadaşlar filminin oyuncuları kimler?

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Ali İhsan Varol, Ayhan Taş, Şinasi Yurtsever, Burak Satıbol, Korhan Herduran, Barış Yıldız, Alper Kadayıfçı, Emrah Kaman, Ali Akdal ve Cemil Şahin’den oluşan tüm ünlü isimler, çekimler sırasında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar. Sahnenin kamera arkasında eğlenceli dakikalar yaşanırken, sinema izleyicisi de filmin keyfini salonlarda çıkarıyorlar.

22-11/04/img_1415.JPG

TR 40 33 Productions’un yapımcılığında izleyiciyle buluşan ‘Çocuklar ve büyümeyen çocuklar için’ mottosuyla, bol kahkaha ve nostalji dolu dakikalar vadeden filmin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Alper Kul, Murat Akkoyunlu, Esat Polat Güler, Şahin Kendirci ve Yılmaz Gruda yer alıyor.  

22-11/04/img_1460.JPG

90’lı yıllarda geçen nostalji dolu sıcak bir aile filmi olarak gönüllerde taht kuracak olan film, tüm oyuncuların yüksek oyunculuk performansı, temposu ve prodüksiyon zenginliği ile sinema izleyicisini çok mutlu edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin