Mahkum dizisi final mi yapıyor? Dizi reyting kurbanı mı oldu?

FOX TV'nin sezona iyi bir başlangıç yapan dizisi Mahkum, son dönemdeki düşük reytingler sebebiyle final mı yapacak? Mahkum dizisi bitiyor mu? Mahkum dizisi ne zaman final yapacak?

FOX'un perşembe akşamları yayınlanan dizisi Mahkum cephesinde reyting krizi mi yaşanıyor? Mahkum dizisinin ilk sezona göre yeni sezonda gelen reytingleri dizinin sonunu mu getirecek?

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi iki çok etkili oyuncunun yer aldığı Mahkum dizisinin 28. bölümü hiçbir kategoride ilk 10 program arasında dahi yer alamadı. Bu durum akıllara Mahkum dizisi final mi yapacak? Mahkum dizisi reyting kurbanı mı olacak sorularını getirdi!

Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan dizinin 18. bölümünden sonra orijinal hikayenin yerine yeni bir hikaye düzeninin gelmesi, ikinci sezonda her şeyin büyük değişime uğraması bile Mahkum dizisine olan ilgiyi yeniden artırmaya yetmedi.

Mahkum dizisi ne zaman final yapacak?

Mahkum dizisi hakkında bu haberler çıkınca ise MF Yapım çok gecikmeden bir açıklama yaptı! MF Yapım sosyal medya hesabından konuya açıklık getirerek; "Heyecan dolu yeni bölümlerimizle seyirciyle buluşmaya devam ediyoruz!" dedi.

Mahkum dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi yeni bölümde neler olacak?

Mahkum 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Gelecek bölümde neler yaşanacak? İşte ilk detaylar?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin