Mahkum Reytingleri Nasıl? Dizi Nasıl Başladı?

Mahkum reytingleri nasıl? Dizinin ilk bölümü sonrasında almış olduğu reyting sonuçlarına göre sıralaması ve rakiplerinin durumu. İşte yeni dizinin yeri.

Bu sezonun çok beklenen dizi Mahkum, ardı ardına yapılan tanıtımların ardından sonunda yayınlandı. Dizinin ilk bölümüne özel bir de uygulama yapıldı. Yapımın ilk bölümü Salı günü yayınlandı ve aynı hafta Perşembe günü bir bölümün daha yayınlandığı duyuruldu. Aynı haftada iki bölüm birden yayınlanırken, Mahkum reytingleri nasıl merak etmeye başladık.

Henüz bugün yayınlanan bölümün reytingleri belli değil. Artık yarın yeni bölüm reytingleri belli olacak ve açıkçası bugün yayınlanan ikinci bölümün reytingleri daha önemli olacak. Çünkü dizinin asıl yayın günü Perşembe olarak açıklandı. Salı günü yayınlanan ilk bölüm farklı bir uygulama oldu. Yine de ilk bölümde alınan reytinglere göre sıralamadan söz edelim.

Mahkum Reytingleri Nasıl Başladı?

Dizinin Salı günü ciddi rakipleri vardı. Masterchef programı ve Masumlar Apartmanı yapımı ise bir hayli dikkat çekmişti. Mahkum reytingleri ise bu sıralamada dizinin güzel bir yer elde etmesini sağladı.

Total listesine baktığımız zaman, Mahkum dizisinin burada 5.sırada yer aldığı gözüküyor. Hemen üzerinde ise Masumlar Apartmanı dizisinin 4.sırada yer aldığını görüyoruz. Total sıralamasında ilk bölüm için yer iyi gibi gözüküyor.

Diğer taraftan AB listesinde ise Mahkum dizisinin 3.sırada yer aldığını görüyoruz. Burada Masumlar Apartmanı dizisi ise 1.sırada yer alıyor. Listede ABC sıralamasına geçtiğimiz zaman ise burada da Mahkum güzel bir yere yerleşmiş durumda.

21-12/16/mahkum.jpg

ABC sıralamasında Masumlar Apartmanı dizisi yine birinci sırada yer almakta. Mahkum dizisi ise burada da 3.sırada karşımıza çıkıyor.

3 ayrı kategoride yapılan sıralamaya baktığımız zaman Mahkum reytinglerinin genel olarak iyi başladığını söylemek lazım. Ama dediğimiz gibi asıl önemli olan Perşembe günü için alınan reyting sonuçları olacak. Çünkü dizinin Perşembe günleri yayınlanması söz konusu olacak. Bundan sonra da böyle devam etmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin