Mahsun Kırmızıgül: "Ağlayanlar olmuş"

Geçtiğimiz günlerde Mahsun Kırmızıgül'ün öldüğü yönünde haberler çıkmış, ünlü isim ise konuyu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Kırmızıgül basın mensuplarıyla sohbeti sırasında, ""Bunu sadece bana yapmamışlar. Birçok sanatçı arkadaşımız için yapmışlar. Üzücü bir durum. Bunlar yanlış şeyler. Sosyal medyada beni çok sevdiği için ağlayanlar olmuş" dedi.

Berfin Sengil
19 Nisan 2024 - 10:56
Magazin

Pek çok ünlü isim hakkında sosyal medyada çıkan 'Öldü' yönündeki asılsız haberlerin son kurbanı şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül oldu. Öldüğü yönündeki haberlerin ardından sosyal medya hesabından, "Gerçekten çok ayıp. Yaşıyorum ve sağlığım da yerinde" açıklaması yapan Kırmızıgül, bir kez daha konuya tepki gösterdi.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Mahsun Kırmızıgül, Maslak'taki bir mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kırmızıgül, asılsız haber hakkında da konuştu.

'Tıklanma Sevdasıyla Yapılıyor'

Mahsun Kırmızıgül, "Bunu sadece bana yapmamışlar. Birçok sanatçı arkadaşımız için yapmışlar. Üzücü bir durum. Beni çok insan aradı, ben de onlardan öğrendim. Tıklanma sevdasıyla yapılıyor sanırım ama bunlar yanlış şeyler" ifadelerini kullandı.

Videosu da Yayılmış

Ünlü yönetmen, haberleri kendisini arayanlardan öğrendiğini yinelerken, "Videosunu izledim dedi birisi, yani düşünün... 'Bayram tatilinde hakkın rahmetine kavuştu' falan yazmışlar. Sosyal medyada beni çok sevdiği için ağlayanlar olmuş ya" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin