Malezya kraliçesi Bozdağ Film Platoları'nı ziyaret etti

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerini yakından takip ettiği bilinen Malezya kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah, Bozdağ Film Platoları'nı ziyaret etti. Kraliçe gezinin ardından Mehmet Bozdağ ve Kuruluş Osman dizisi oyuncuları Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte yemek yedi.

ozan
31 Ekim 2023 - 09:33
Gündem

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah, Bozdağ Film Platoları’nı ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Uzun yıllardır Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerini yakından takip etmesiyle bilinen kraliçe, Malezya’dan gelen yakın çevresiyle beraber platoyu ziyaret etti.

23-10/31/kralice-1.JPG

Kraliçe Azizah, gezide kendisine eşlik eden Bozdağ Film’in kurucusu Mehmet Bozdağ ile Kuruluş Osman’ın çekimlerinin yapıldığı mekânları gezerek platoda düzenlenen atlı koreografi gösterisine katıldı.

23-10/31/kralice-2-1698734368.JPG

Hanlı Pazar’da alışveriş yapan kraliçe, alışveriş sonrası verdiği kısa demeçte uzun yıllardır dizileri takip ettiğini, Kuruluş Osman’ın bütün karakterlerini tanıdığını ve çok sevdiğini söyledi. Ayrıca platodaki değişimleri fark edecek kadar yakından ilgili olan kraliçe gezinin ardından Mehmet Bozdağ ve Kuruluş Osman dizisi oyuncuları Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte yemek yiyerek ziyaretini sonlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin