Maria Bello The Walking Dead 8. sezonda!

Maria Bello, The Walking Dead'in 8. sezonunda rol alacak.

Volkan Küçükel
05 Kasım 2016 - 14:17
Magazin

Sürprizlerle dolu çok konuşulan bir bölümle yedinci sezonunu açan The Walking Dead geçtiğimiz günlerde resmi 8. sezon onayını da almıştı.

Henüz yedinci sezon yeni başlamışken şimdiden gelecek sezon için bir oyuncu kadrosu haberi geldi.

8. SEZON OYUNCU KADROSU HABERİ

People'ın haberine göre Maria Bello önümüzdeki sezon dizide karşımıza çıkacak.

The Walking Dead'e takıntılı olduğunu söyleyen aktris, zombi temalı dizinin yapımcılarından biri ile görüştüğünü ve gelecek sezon kendisi için bir rol yazılması talebinde bulunduğunu belirtti. Oyuncu, dizide gerekirse bir zombiyi bile oynayabileceğini söylüyor.

Bello'nun dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı konusu şimdilik belirsiz görünüyor.

16-11/05/maria-bello.jpg

KARİYERİ

Özellikle ER dizisinde canlandırdığı Dr. Anna Del Amico karakteriyle tanınan Bello, yakın dönemde Prime Suspect (Dedektif Jane Timoney) ve Touch (Lucy Robbins) dizilerinde rol almıştı. Aktris son olarak Amazon'un yeni dizisi Goliath'da karşımıza çıktı. A History Of Violence, Prisoners, Secret Window ve Lights Out ise oyuncunun rol aldığı bazı filmler.

HEYECAN SÜRÜYOR

The Walking Dead, sezonun altıncı bölümü "The Cell" ile 06 Kasım Pazar akşamı AMC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'The Walking Dead' 7. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin