MasterChef Allstar'da birinci belli oldu! Finale Tahsin'in başına gelenler damgasını vurdu!

MasterChef Allstar'ın final bölümü gündeme oturdu. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yönetimindeki programın şampiyonu kim oldu? Yarışmacı Tahsin neden bayıldı? MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? MasterChef birincisi kim? MasterChef'te dün akşam ne yaşandı? 2023 MasterChef birincisi kim oldu? Masterchef All Star şampiyonu kim, Esra mı, Tahsin mi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Allstar geçtiğimiz akşam final bölümüyle ekrana geldi. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yönetimindeki yarışmada birinci belli oldu. Geceye Tahsin'in bayılması damgasını vurdu.

Şampiyon Kim Oldu?

Yarışmacılar Tahsin ve Esra, 90 dakikada başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menülerinde 3'er tabak hazırladı. Finalde hazırlanan tabaklar kadar yaşanan olaylar da gündem oldu.

Hazırlanan tabaklara konan isimler de tatları kadar orijinal bir yapı çizdi. Esra ve Tahsin final akşamı kıyasıya yarıştı.

Esra'nın Menüsü

Başlangıç: Toprağın İkramı/ Ana Yemek: Kuzum/ Tatlı: Çocukluğum

Tahsin'in Menüsü

Başlangıç: Anadolu/ Ana Yemek: Dalyan Köfte/ Tatlı: Çıtır Baklava

Fark Azaldı

İlk turun ardından Esra 22,5; Tahsin ise 21 puan topladı. İkinci turda yarışmacılar uluslararası yemeklerden oluşan bir menü hazırladı.

Esra'nın Menüsü

Başlangıç: Lokum/ Ana Yemek: Denizin Işıltıları/ Tatlı: Lezzetin Noktaları

Tahsin'in Menüsü

Başlangıç: Cannoli Ceviche/ Ana Yemek: Dana Yanak/ Tatlı: Tiramisu

Son tura girerken Esra 44,5; Tahsin ise  42,5 puana ulaştı. Canlı yayında yapılan final yemeğiyle de şampiyon belli oldu.

Birinci Esra!

Tahsin'in 66,5 ve Esra'nın ise 69,5 puana ulaştığı final sonucunda yarışmacı Esra, MasterChef All Star'ın birinci oldu.

Tahsin Neden Bayıldı?

MasterChef All Star'ın finalinde Esra'nın puanı açıklandığı sırada yarışmacı Tahsin aniden sendelendi ve fenalaştığı kameralara yansıdı. Stres ve açlıktan fenalaştığı anlaşılan Tahsin'e sağlık ekipleri müdahale ederken, programa kısa bir süre ara verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin