Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision'da! İşte detaylar!

2003'te 'Everyway That I Can' şarkısıyla Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, bu akşam gerçekleşecek yarışmanın ikinci yarı finaline konuk olacak. Erener sahnede giyeceği kıyafeti, "21 yıl sonra tekrar buluşalım mı" notuyla paylaştı.

Berfin Sengil
09 Mayıs 2024 - 15:33
Magazin

Sertab Erener, 2003 yılında Letonya'nın başkenti Riga'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Everyway That I Can' şarkısıyla Türkiye'ye birincilik getirmişti.

Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Hizmet Madalyası'nın da sahibi olan Sertab Erener, 21 yıl sonra yeniden Eurovision'da sahne alacak.

İsveç'in başkenti Malmö'de 11 Mayıs'ta düzenlenecek olan Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finali bu akşam gerçekleşecek. Bu akşamın konuklarından biri de 'Everyway That I Can' şarkısıyla Sertab Erener olacak.

'21 Yıl Sonra Tekrar Buluşalım mı'

Sertab Erener, yıllar sonra yeniden yer alacağı geceye özel hazırlanırken, elbisesini de sosyal medya hesabından yayınladı. Erener sarı renkli ve siyah transparan kol detaylı elbisesiyle bir kez daha Eurovision sahnesinde sevenlerine seslenecek.

Paylaşımında ise Erener, "21 yıl sonra tekrar buluşalım mı" ifadelerine yer verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin