MasterChef Türkiye 2022 şampiyonu belli oldu! MasterChef Türkiye büyük final ödülü ne?

MasterChef Türkiye'de büyük final heyecanı dün akşam yaşandı! Peki MasterChef Türkiye'nin kazanan yarışmacısı kim? MasterChef Türkiye'de finalist kim? MasterChef Türkiye'de hangi yarışmacı kazandı? MasterChef'i kim kazandı? Önlüğü kim giydi? MasterChef ödülü ne? Final ödülü ne? MasterChef Türkiye izle! MasterChef Türkiye final bölümü izle! MasterChef Türkiye full izle! MasterChef son bölüm izle!

10 Ocak Salı günü TV8'de canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına final bölümüyle çıkan MasterChef Türkiye'de şampiyon belirlendi! Tek kişilik final tahtına oturabilmek için Metin ve Kıvanç yarışmacıları imza yemeğiyle nefes kesen bir mücadele verdi.

23-01/11/620_340_masterchef-turkiye-10-aralik-2023-2-part-620x33845410628019323_63bde664ec3e6.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE'Yİ KİM KAZANDI?

Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin liderliğinde oynanan zorlu final oyununda, verilen süre sonunda MasterChef Kıvanç ve MasterChef Metin tarafından hazırlanan imza yemekleri, tadım değerlendirmesi için son kez jürinin karşısına çıkarıldı. Puanlandırma sonucu Metin 70, Kıvanç 65 alarak MasterChef'in şampiyonluk tahtına oturmaya hak kazanan isim METİN oldu!

23-01/11/masterchef-canli-izle-10-ocak-2023-masterchef-final-bolumu-kesintisiz-izle-1673369394993.jpg

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

MasterChef Türkiye'nin 10 Ocak Salı akşamı gerçekleşen final yarışmasında Metin ve Kıvanç arasında büyük bir kapışma yaşandı. İki yarışmacı Türk mutfağı ve Uluslararası menülerin ardından, son kez canlı yayında imza yemeklerini hazırlayarak şeflerin karşısına çıktı. İki yetenekli yarışmacının da final tabağı hazırladığı bölümde juriler; yemeğin lezzeti, hikayesi ve görünüşüne göre değerlendirmeler yaptı. Metin 'Şöhret' ismini verdiği tabakta kobe eti ve ilik özlü final tabağı hazırlarken Kıvanç, Antalya'dan özel olarak getirttiği aslan balığı ekseninde hazırlanmış, 'Ada' ismini verdiği deniz ürünleri tabağı ile gecenin son yemeğini hazırladı. 

O sahneler:

YARIŞMACILAR KAÇ PUAN ALDI?

Juriler, 41-42 gibi yakın puanlarla girilen final yemeğine verdiklerini puanlarla MasterChef 2022 şampiyonunu belirledi. Puanlamalar sonrası büyük finalde, 70 puan alan Metin MasterChef Türkiye 2022 şampiyonu oldu. Rakibi Kıvanç ise 65 puanla sezonu ikinci olarak kapattı.

MASTERCHEF ÖDÜLÜ NE?

MasterChef 2022 şampiyonuna final ödülü olarak MG marka E-HS model lüks otomobil verildi.

MASTERCHEF FİNAL BÖLÜMÜ FULL İZLE!

MASTERCHEF METİN YAVUZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

MasterChef MetinMasterChef Türkiye 2022'nin şampiyonu olarak tüm merakları gözleri üzerine çekti. iddialı isimlerden olan ilk yarışmacı Metin Yavuz, 24 yaşındadır. Bolu Mengenli olan Yavuz, 2019 Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. Metin Yavuz, 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşmaktadır. Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin