Medcezir dizisine sürpriz transfer!

Medcezir dizisine sürpriz transfer!

resim yok
18 Nisan 2014 - 16:20
Magazin

Star TV'nin sevilen yapımı MedCezir dizisine sürpriz oyuncu!

'MedCezir' dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Kürşat Alnıaçık dahil oldu.

 

Oyuncuyu dizide nasıl bir karakterle izleyeceğiz? İşte detaylar:

 

YENİ İSİM

Star TV'nin başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Taner Ölmez gibi isimlerin rol aldığı Ay Yapım imzalı 'MedCezir' dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu  Kürşat Alnıaçık dahil oldu.
 

KARAKTERİ

'Süper Baba', 'Deli Yürek', 'Sakarya Fırat' ve 'Kayıp' gibi başarılı dizilerde oynamış Kürşat Alnıaçık, 'MedCezir'de Yaman'ın kendisinden gizlenen aile sırlarının ortaya çıkmasına sebep olacak.

 

ROMANTİK ANLAR YAŞANACAK

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı MedCezir'de bu hafta Yaman ve Mira'nın aşk tazelediği romantik anlar ekrana gelecek. Saf ve masum aşklarıyla her hafta izleyenleri ekran başına toplayan dizide genç aşıkların unutulmaz anları izleyenleri yine ekran başına toplayacak.

Tozludere'den, Altınkoy'a Burak ve Orkun'la yakınlaşarak yerleşme planı yapan Leyla ise karşısında Mira'yı bulacak. Mira'nın beklenmeyen bir anda ortaya çıkan farklı bir yüzü Yaman'ı çok şaşırtacak.

 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selim'in cinayetle suçlanmasının ardından, aileye yardımcı olmak için çırpınan Yaman, son yaşanan tehdit olaylarında Kenan'ın da payının olduğunu öğrendiğinde çok öfkelenir ve  büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Artık  bir kez daha ağabeyi için yalan söylemeyecektir.[reklam]

Tan’ın Kadir ile yolladığı mesaj Mira'nın dikkatini çeker. Yaman Mira'yı huzursuz eden Tan düşüncesinden uzaklaştırmak için çabalar. Ona kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğini hissettirir.

Öte yandan  Mira da, Tozludere'den Altınkoy'a yol bulmaya çalışan Leyla'ya karşı gerçek hislerini belli eder.

Selim'in haksız yere suçlandığı cinayeti işleyen kiralık katil, gazetede Yaman ile Kenan'ın resmini görür. Bu iki genç artık, babalarının geçmişte kapanmamış hesabının borçlularıdır.

Mira'nın haftalardır beklediği gün gelir, Yaman'la sevgili olmalarının altıncı ayını kutlayacakları günün özel olmasını ister. Ama Yaman’ın o günü tamamen unuttuğunu fark eder.

Yayın Günü: 18 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.00
 

 

'MEDCEZİR' 31. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin