Mehmet Ali Erbil sevgilisiyle oğlunu tanıştırdı

Oyuncu Mehmet Ali Erbil, kendisinden küçük yaşta olması nedeniyle eleştirildiği sevgilisi Gülseren Ceylan'ı, oğlu Ali Sadi ile tanıştırdı. İşte Mehmet Ali Erbil'in o paylaşımı...

Berfin Sengil
05 Şubat 2024 - 13:36
Magazin

Mehmet Ali Erbil uzun zamandır kendisinden yaşça çok küçük olan Gülseren Ceylan ile birlikte. Bu birliktelik nedeniyle kızı Yasmin Erbil de magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde Yasmin Erbil, "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" diye konuşmuştu.

Küçükken babasından sevgi ve ilgi göremediğini belirten Yasmin Erbil'in kardeşi Ali Sadi Erbil ile ilgili açıklamalarının ardından geçtiğimiz akşam bir buluşma yaşandı.

Sosyal Medyadan Paylaşıldı

Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile oğlu Ali Sadi Erbil'i bir akşam yemeğinde bir araya getirdi. Bu anları da sosyal medya hesabından paylaşan Ceylan'ın gönderisini Mehmet Ali Erbil de alıntıladı.

Aile Yemeğinde Buluşuldu

Yemek masasından paylaşılan karede Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan, erkek kardeşi Mustafa Erbil ve oğlu Ali Sadi Erbil yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin