Mehmet Aslan'ın annesinden Ayça Ayşin Turan'a veto!

Mehmet Aslan’ın sevgilisi oyuncu Ayça Ayşin Turan’ı annesi Arzu Hanım ile tanıştırdığı ve çiftin evlilik yolunda olduğu iddia edildi. Ancak Mehmet Aslan'ın annesi Arzu Aslan'ın yaptığı açıklama akılları karıştırdı. Aslan, "Oğlum beni tanıştıracağı, elimi öptüreceği kişiyi çok iyi bilir." diye konuştu. İşte detaylar...

ozan
31 Ekim 2023 - 13:19
Magazin

Oyunculuk kariyerini bırakıp siyasetçi olan Mehmet Aslan ve oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın ilişkisi gündemdeyken yeni iddialar da ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Aslan'ın Ayça Ayşin Turan'ı annesiyle tanıştırdığı konuşulurken, anne Arzu Aslan'dan açıklama geldi.

23-10/31/ekran-goruntusu-257.png

'BENİM KOLTUĞUMDA OTURMAYA LAYIK OLMAYAN BİRİNİ...'

Posta gazetesinden Bekir Saçar’ın haberine göre, Mehmet Aslan’ın annesi Arzu Aslan, "Oğlum olmayacak kişilerle ve konularla beni meşgul etmez. Mehmet, benim koltuğumda oturmaya layık olmayan birini asla benle tanıştırmaz. Oğlum beni tanıştıracağı, elimi öptüreceği kişiyi çok iyi bilir. O gün geldiğinde ben onu gelinim diye sizlerle tanıştırırım" ifadelerini kullandı.

23-10/31/333.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin