Melis İşiten ayrılık sonrası ilk kez konuştu

Uraz Kaygılaroğlu ile ayrılığı sonrası ilk kez konuşan Melis İşiten, "Ayrılık bizim için beklenilen bir şeydi" dedi. İşiten, yaptıkları kazayı ve arkadaşlarının kaybından sonra yaşadığı süreci de aktardı.

Berfin Sengil
30 Kasım 2023 - 12:49
Magazin

Oyuncu Ceyda Düvenci'nin NTV ekranlarında yayınlanan 'Bambaşka Sohbetler' programının bu haftaki konuğu oyuncu Melis İşiten oldu. İşiten; tiyatro ekibiyle yaptıkları trafik kazasının ardından değişen hayatını ve boşandığı eşi Uraz Kaygılaroğlu ile olan aşklarını ilk kez anlattı.

'Bir Yerde Patlayacak Diye Bekliyorduk'

Boşanma kararını çok hızlı verdiklerini belirten Melis İşiten bu süreci şöyle aktardı:

"Çok genç yaşta evlenip, anne baba olduk. Çok heyecanlı tipleriz. Bu bizim için beklenen bir şeydi. Bu kadar aşık olup, bu kadar yüksek gidemezdi, bir yerde patlayacak diye bekliyorduk. Hiç birbirimize yalan söylemedik, bu muazzam bir saygıya sebep oluyor. Benim en büyük avantajım buydu, çok iyi bir iletişimimiz var, dürüstüz. Ama olmadı." 

Yıkmak da Yapmak da Kadının Elinde

"Boşanırken kadın istese bütün dünyaları da yıkabilir, toz pembe de yapabilir" diyen Melis İşiten sözlerine şöyle devam etti:

"Bir sene çok zorlandık, çok yüksek bir dünyadan çıkıp soğutmak çok zordu. Ada da çok küçüktü. Birbirimize duyduğumuz saygı ve sevgiyle çekildim, uzaklaştım, herkes bir kafasını dinlesin dediğimiz 1-2 senemiz oldu. Kızgınlık olmadığı için sonra yeniden bir araya gelmeye başladık. Biz kazadan sonra yeniden arkadaş olmuşuz gibi oldu. Hayır ilk günden beri böyleydi."

'Unutunca Kendime Kızıyorum'

Tiyatro ekibiyle yaptıkları trafik kazasının hayatında yaptığı büyük değişimi de aktaran İşiten, "3 arkadaşımızı kaybettik o kazada. Bir tanesi çok yakın arkadaşımızdı. Bir kişi vefat etti olarak biliniyor. Çok zordu. Bunun empatisi yok. Anlamak gibi bir yerden anlatmıyorum. Ölen kişiye dair yas tutmayıp, önceki hayatının yasını tutuyorsun" dedi.

'Kazanın Ardından Büyüdüm'

Ölümün varlığını bu şekilde anladığını belirten güzel oyuncu, "Unutmaya meyilliyiz ama. Unuttuğumu anladığım anda, kendime kızıyorum. Çok zor bir durum, arkadaşlarım, ailem kızımın desteği... Tanıyan tanımayan herkesin kalbi orada bir attı. Bu kaza bana ders olsun, herkes canımı sıkmamalı diyerek büyümeye başladım" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin