Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu iddialarına son noktayı koydu!

Oyuncu Melis İşiten, eski eşi Uraz Kaygılaroğlu ile barıştığı iddialarına, "Aşık Shakespeare" oyununun prömiyerinde son noktayı koydu. Peki Melis İşiten ile Uraz Kaygılaroğlu barıştı mı?

ozan
06 Ekim 2023 - 10:39
Magazin

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten,

2014 yılında nikah masasına oturan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten çifti, 2019 yılında boşanma kararı almıştı. 2017'de kızları Ada doğan ünlü çift, boşanmanın ardından da objektiflere birlikte yansımaya devam etti.

Çiftin sık sık bir araya gelmesi nedeniyle barıştıkları ve hatta yeniden evlenecekleri iddia edilmişti. Uraz Kaygılaroğlu'nun rol aldığı "Aşık Shakespeare" oyununun galasına katılan Melis İşiten'den bu konuya açıklık getirildi.

23-10/06/melis.jpg

Oyuncu İşiten, tekrar barıştıklarına dair iddiaları yalanladı. Melis İşiten, "Hiç öyle bir dünyamız yok ya. Birbirimizi sevdiğimiz ve saydığımız, yakın arkadaşlık içeren bir dostluğumuz var. Tekrar barışma gibi bir düşüncemiz yok. Biz böyle güzel bir aileyiz" diyerek, kızları dolayısıyla birlikte görüntülendiklerini de doğruladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin