Melisa Döngel, Barış Alper Yılmaz iddiasını yanıtladı

Galatasaray'ın yıldızlarından Barış Alper Yılmaz ile oyuncu Melisa Döngel'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Döngel, kendisini tanımadığını söyledi.

Berfin Sengil
18 Nisan 2024 - 10:45
Magazin

Kirli Sepeti dizisinin sevilen oyuncularından Melisa Döngel'in adı son günlerde Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu. Melisa Döngel geçtiğimiz gün katıldığı bir kutlama öncesi basın mensuplarına konuya ilişkin açıklamada bulundu.

'Kendisini Tanımıyorum'

Melisa Döngel, "Daha önce de söylemiştim, tanımıyorum kendisini. Başarılı bir futbolcuymuş kendisi, başarılar diliyorum. Umarım hayatımda en kısa zamanda biri olur" diyerek aşk iddialarına da son noktayı koydu.

Haberi Yalanlamıştı

Melisa Döngel daha önce de Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularına karşı, "Hayatımda kimse yok, keşke birisi olsa. Kendisini tanımıyorum bile. Öyle bir aşk haberi doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında söylerseniz Fenerbahçe taraftarıyım" ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin