Melisa Döngel'in yeni sevgilisi kim?

Oyuncu Melisa Döngel'in rol arkadaşı Halil İbrahim Ceyhan ile sevgili olduğu söyleniyordu. Döngel'in sevgilisi hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Melisa Döngel'in bir futbolcu ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Melisa Döngel'in yeni sevgilisi kim? Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceyhan ile birlikte mi?

Berfin Sengil
09 Şubat 2024 - 09:31
Magazin

Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterini canlandıran ünlü oyuncu Melisa Döngel'in aşk hayatıyla ilgili yeni bir iddia daha magazin gündemine düştü.

Rapçi Sefo ile kısa süre birliktelik yaşayan Melisa Döngel'in ünlü rapçiden ayrıldığı biliniyordu.

TV8'de ekrana gelen Aramızda Kalmasın programında Galatasaraylı yıldız futbolcu Barış Alper'in, Melisa Döngel ile gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı iddia edildi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve sürekli yaptıklarıyla gündem olan Melisa Döngel, geçtiğimiz aylarda YouTube'daki bir programa konuk olarak, "Arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşar mısın" sorusuna, "Yapmamaya çalışırım. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun" karşılığını vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin