Melissa & Joey'da sürpriz buluşma!

Ağırlıklı olarak genç kitleye yönelik yayınlar yapan kablolu televizyon kanalı ABC Family'nin sevilen komedi dizilerinden Melissa & Joey'da önümüzdeki bölümlerde güzel bir sürpriz var!

resim yok
12 Şubat 2014 - 16:53
Magazin

Ağırlıklı olarak genç kitleye yönelik yayınlar yapan kablolu televizyon kanalı ABC Family'nin sevilen komedi dizilerinden Melissa & Joey'un önümüzdeki bölümlerde izleyicilerine güzel bir sürprizi var!

Hartbreak Films ve ABC Family Original Productions ortaklığında hazırlanan dizide önümüzdeki günlerde 1996-2003 seneleri arasında ekranlara gelen Sabrina, the Teenage Witch'in iki yıldız isminin yeniden bir araya gelmesine tanık olacağız.

 

İşte detaylar:

 

YENİDEN BULUŞUYORLAR

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Melissa Joan Hart ile 'Sabrina, the Teenage Witch'den rol arkadaşı Beth Broderick, Melissa & Joey'da bir kez daha aynı karede karşımızda olacaklar.

Broderick, Hart'ın Sabrina Spellman karakterine hayat verdiği dizide Sabrina'nın iki teyzesinden biri olan Zelda Spellman'ı canlandırıyordu.

 

İŞTE ROLÜ

Peki Broderick dizide nasıl bir rolle karşımızda olacak?

54 yaşındaki aktris dizide Elen Radley karakteriyle karşımızda olacak. Bir doktor olan Ellen'in Mel'e (Hart) şok edici bazı haberleri olacak.[reklam]

NE ZAMAN?

Beth Broderick'in diziye konuk olacağı bölümün ismi 'Accidents Will Happen'. Dizinin ekranlara gelme tarihi ise 30 Nisan.

 

Beth Broderick'i son dönemde CBS'in yaz dönemi dizisi Under the Dome'da Rose Twitchell karakteriyle izledik. Aktris son senelerde Lone Star, Castle, Leverage, Cold Case, ER, Lost gibi şeçitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

 

SEZON SÜRÜYOR

Melissa & Joey'un üçüncü sezon bölümleri Çarşamba akşamları ABC Family ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, 12 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan 'Plus One' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

Dizide yerel politikacı Mel'in bir aile skandalının ardından yeğenlerinin sorumluluğunu almak zorunda kalması, derhal onlara bir bakıcı bulmak zorunda olması, Joe'nun bir anda aileye katılması ve bu yakışıklı erkeğin bir dadıdan çok daha fazlasına dönüşmesi çerçevesinde gelişen komik olayları ve maceraları izliyoruz.  

 


 

'MOB CITY'NİN ÖMRÜ KISA OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin