Mert Kılıç'tan yeni proje müjdesi!

Önceki gün alışveriş yaparken objektiflere yansıyan oyuncu Mert Kılıç'tan samimi açıklamalar geldi.

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 09:06
Magazin

Başarılı oyuncu Mert Kılıç, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. Tek başına alışveriş merkezine gelen Kılıç, arkadaşlarıyla bir araya gelerek hem iş toplantısı yaptı hem de kahve içti.

Mekan çıkışında gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Mert Kılıç, "Hayatımızda yeni gelişmeler oluyor. 'Komutan' filminden sonra üzerinde çalıştığımız yeni sürpriz projelerimiz var ve görüşmeler yapıyoruz" diye konuştu.

Eşi Aslıhan Güner ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, "Aslıhan çok iyi, mutlu. Bildiğiniz gibi yeni bir projeye başladı. Bugün sete gittiği için bana eşlik edemedi. Aslıhan bir işe başladığında o işe o kadar odaklanır ki bunu en iyi ben bilirim. Sabah akşam yeni projesi 'Yalan'ı konuşarak fikir alışverişi yapıyoruz. Çok iyi hazırlanıyor projeye" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin