Merve Boluğur çılgına döndü!

Geçtiğimiz aylarda Mert Aydın'la kısa sürede evlenip ayrılan Merve Boluğur muhabirlerle tartıştı! Merve Boluğur'u çileden çıkaran olay ne?

Gülcan Tarımoğlu
29 Aralık 2022 - 11:32
Magazin

Son dönemde yaşadığı çalkantılı aşklarla adından sık sık söz ettiren Merve Boluğur, önceki akşam mekan çıkışı kendisinin çeken muhabirlerle tartıştı!

Kısa süre önce Mert Aydın'la bir evlilik yapan ve bu evliliğin yalnızca 53 gün sürdüğü Merve Boluğur, eski eşiyle birlikte görüntülendi. Bir mekan çıkışı birlikte görüntülenen ikili, gazetecilerin soruları karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Merve Boluğur, bu şekilde görüntülenmekten rahatsız olunca, muhabirlerle tartışmaya girdi. Gergin halleri gözden kaçmayan Boluğur, röportaj vermek istemediğini söyleyerek, kameraların kapatılmasını istedi! Muhabirler onu çekmeye devam ederken ise aralarında kısa süreli bir tartışma çıktı!

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında olayın görüntülerine yer verildi!

İşte o anlar!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin