Mindhunter resmi 2. sezon onayını aldı!

Netflix'in popüler dizisi Mindhunter'ın 2. sezonunun olacağı resmiyet kazandı.

Volkan Küçükel
30 Kasım 2017 - 20:30
Gündem

Online yayın platformu Netflix'in popüler dizilerinden "Mindhunter"ın 2. sezonu resmileşti.

MINDHUNTER 2. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

David Fincher ve Charlize Theron'ın yürütücü yapımcı kadrosunda olduğu; Jonathan Groff ve Holt McCallany ikilisinin başrollerinde yer aldığı Mindhunter'ın ilk sezonunun sona ermesnin ardından yeni sezon hazırlıklarının başlaması nedeniyle resmi 2. sezon onayı beklenen bir gelişmeydi.

17-11/30/mindhunter-netflix-twitter.png

"MINDHUNTER" KONUSU

1970'li yıllarda geçmesiyle aynı zamanda bir dönem dizisi olan Mindhunter; Groff ve McCallany tarafından canlandırılan iki FBI ajanının cinayet psikolojisini araştırarak ve tamamıyla gerçek katillerle gerilim verici bir yakınlık kurarak suç biliminde yeni ufuklar açmasını konu ediniyor.

13 Ekim'de olumlu yönde güçlü eleştirilerle yayın hayatına başlayan Mindhunter, Joe Penhall tarafından yaratılırken; dizinin yapımcı kadrosunda aynı platformdaki House of Cards dizisiyle de ilgilenen Fincher, Joshua Donen, Theron ve Cean Chaffin yer alıyor.

17-11/30/mindhunter.jpg

Groff ve McCallany dışında Anna Torv, Hannah Gross ve seri katil Ed Kemper karakterine hayat veren Cameron Britton oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler.

MINDHUNTER 2. SEZON KONUSU

Mindhunter'ın 2. sezonunun 1979-1981 seneleri arasında Atlanta Çocuk Cinayetleri olarak bilinen ve 28 Afro-Amerikan çocuk, ergen ve genç yetişkinin cinayete maruz kaldığı dönemi konu edineceği açıklanmıştı.

Netflix'in 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşturduğu 18 senaryolu yapımın 13'ü yeni sezon onayını alırken, 2 dizisi ilk sezonun ardından iptal edildi. Geri kalan 3 diziyle ilgili henüz karar çıkmış değil.

"Mindhunter" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin