Miray Daner'e Zeki Demirkubuz'dan övgü yağdı!

Zeki Demirkubuz, sekiz yılın ardından yeni filmi "Hayat" ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. Filmin başrolünde yer alan Miray Daner'e ise usta yönetmenden övgüler yağdı.

ozan
23 Ekim 2023 - 10:16
Magazin

Zeki Demirkubuz yaklaşık sekiz yıl sonra yeni filmi "Hayat" ile izleyicisiyle buluştu. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Filmekimi kapsamında usta yönetmen seyircinin sorularını yanıtladı.

Filmin yönetmeni Zeki Demirkubuz'un da katıldığı söyleşide Miray Daner, Burak DakakDoğu DemirkolMelis Birkan ve Umut Kurt gibi başarılı oyuncular filmdeki rollerinden aktarımlarda bulundu.

23-10/23/miray-daner-hayat.png

Demirkubuz, başrol oyuncusu Miray Daner hakkında, "Bu kız inanılmaz bir oyuncu. Hayatımda gördüğüm en büyük profesyonel. İnanın çok şaşırdım ben, çok tecrübeli oyuncular ile büyük oyuncular ile çalıştım ama olmaz böyle bir şey." diyerek genç oyuncuya övgüler yağdırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin