Mozaikleme işe yaramadı! Rabia Soytürk'ün yeni sevgilisi kim?

Oyuncu Rabia Soytürk'ün yeni sevgilisinin kim olduğu merak ediliyordu. Soytürk'ün yeni sevgilisinin mozaikleyerek paylaştığı ifade edilen fotoğraflar ikiliyi ele verdi. İşte Rabia Soytürk ve yeni sevgilisi...

Berfin Sengil
23 Ocak 2024 - 16:27
Magazin

Tayland'da yaptığı tatilin ardından bu kez de kar tatilindeki paylaşımlarıyla çok sevilen Rabia Soytürk'ün kiminle sevgili olduğu da merak edilenler arasındaydı. Erciyes'te tatilde olan güzel oyuncunun yanındaki isim sonunda belli oldu.

Mimar olduğu belirtilen Samet Vuruşan'ın mozaikleyerek verdiği fotoğraftaki kişinin, ünlü oyuncu Rabia Soytürk olduğu açığa çıktı.

Arkadaşları Doğruladı

Instagram magazin sayfası Bir Kahve Bin Gıybet'te yer alan habere göre, Rabia Soytürk'ün yeni sevgilisi, mimar Vuruşan'ın arkadaşlarından teyit alınarak doğrulandı. Ayrıca ikilinin uzun bir zamandır sosyal medyada takipleştikleri ortya çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin