Müge Boz'dan 'dişil enerji' çıkışı!

İkinci kez anne olmaya hazırlanan oyuncu Müge Boz, hamilelik sürecini anlatırken, motivasyon için dişil enerjiden yararlandığını kaydetti.

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 15:30
Magazin

Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 yılında evlenen ve ardından kızları Vina'yı kucağına alan Müge Boz, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.

Basın mensuplarıyla sohbeti sırasında ikinci çocuğu istediklerini söyleyen Müge Boz, "Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" ifadelerini kullanmıştı.

Dişil Enerji Motivasyonu

Hamileliğinin 33. haftasında olan ünlü oyuncu Müge Boz, doğum ve emzirme sürecinin kolaylıkla geçmesi için dişil enerji üzerine çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Boz, "Bilinçaltı kodlamalarımı olumlamalarla destekliyorum. Sütümün bebeğime yetecek kadar çok olduğunu hayal ediyorum. Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin