‘Muhteşem Yüzyıl’ın, The Sandbox’ta NFT ön satış başvuruları başladı!

Tims Productions imzalı, başarısı kıtaları aşan fenomen dizi ‘Muhteşem Yüzyıl’ın, dünyanın en popüler metaverse platformlarından biri olan The Sandbox’ta NFT ön satış başvuruları başladı!

Volkan Usta
05 Mart 2024 - 12:22
Viral

140’tan fazla ülkede yayınlanarak 500 milyondan fazla izleyiciye ulaşan, yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı’nın gerçekleştirdiği Muhteşem Yüzyıl, geçtiğimiz Temmuz ayında Paris’te düzenlenen global bir lansmanla popüler bir metaverse platformu olan The Sandbox ile iş birliğini resmi olarak duyurmuştu. Bu iş birliğiyle Muhteşem Yüzyıl, dünyada The Sandbox metaverse'e giren ilk Türk dizisi ünvanını kazanırken, The Walking Dead’den sonra ise bu evrene dahil olan ikinci global dizi olmuştu.

Dünyada en çok izlenen Türk dizisi olan ve yayınlandığı günden bu yana pek çok rekora imza atan Muhteşem Yüzyıl’ın büyülü atmosferine ait karakter NFT’leri, ön satış ile satın alınabilecek. Kısıtlı sayıda kullanıcının yararlanabileceği ön satış başvuruları ise 8 Mart tarihine kadar devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin