Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi sete çıktı!

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filminin çekimleri başladı.

Volkan Usta
10 Kasım 2022 - 14:51
Magazin

Yapımını Metronom Film Yapım ve CNS Productions’ın yapımcılığını ise Oğuz Sözen ve Serkan Günay’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü anlatacak sinema filmi ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ 10 Kasım Perşembe (bugün) sete çıktı. 

TUVANA TÜRKAY KADROYA KATILDI

Uzun süren hazırlık döneminin ardından geçtiğimiz günlerde Murat Göğebakan’ı ünlü oyuncu Burak Sevinç’in canlandıracağının açıklanmasının ardından, Sevinç’e eşlik edecek rol arkadaşı da belli oldu. 

22-11/10/img_5358.jpeg

Göğebakan’ın hayatındaki en büyük kırılma noktalarından biri de eski eşi Sema Bekmez’in ona ihanet etmesiydi. Geçen yıllarda uykudayken girdiği şeker koması yüzünden genç yaşta vefat eden Bekmez’e filmde Tuvana Türkay hayat veriyor.

22-11/18/hande-soral-8-52km.jpg

Ayrıca filmde Murat Göğebakan’ın Adana’daki ilk eşini de Hande Soral canlandıracak.

Filmde Göğebakan’ın hayata tutunması, müzikle tanışması, aşk ile sınavları, ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ diyen milyonlarla buluşmaları ile seyircisine, oğluna, eşine vedası anlatılacak. 

‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ 2023’ün ilk aylarında seyirciyle buluşacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin