Murat Yıldırım neden Tiflis'e gitti?

Murat Yıldırım, çocuklar için Tiflis'e gitti!

resim yok
30 Nisan 2014 - 12:04
Magazin

Her şey onlar için!

 

Yıldırım'dan anlamlı davranış...

 

Murat Yıldırım, çocuklar için Tiflis'e gitti!

Rol aldığı diziler sayesinde ünü Ortadoğu ve Balkan ülkelerine de ulaşan Murat Yıldırım, lösemili çocuklara yardım amaçlı kurulan Dimitri Tsintsadze Vakfı'nın daveti üzerine Gürcistan'a gitti.

 

ZİYARET ETTİ

Önce başkent Tiflis'te düzenlenen basın toplantısına katılan oyuncu, sonrasında tedavisi süren lösemili çocukları ziyaret etti.

Yıldırım;

''Vakıf yetkilileri Tiflis'te lösemili çocuklara ait bir hastane olmadığını, belki benim ziyaretimle ülkenin böyle bir konuyu daha ciddi şekilde gündeme alabileceğini söylediler.

 

''YAPABİLECEKLERİMİ...''

Ben de yapabileceklerimi görmek için hemen geldim.

 

''BU BİR BAŞLANGIÇ''

Bu bir başlangıçtı. Umarım kısa sürede güzel sonuçlar elde ederiz'' dedi.

 

KARİYERİ

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında 'Ölümsüz Aşk' dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.[reklam]

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde 'Mesut' karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti. 2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde 'Demir' karakteri ile ününü perçinledi. 2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı. 2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı.

 

YILDIRIM'IN SON DÖNEMDE ROL ALDIĞI DİZİLER

2006-2007 Fırtına - Ali     
2008-2009 Asi - Demir
2009 Ey Aşk Nerdesin - Polis
2009-2010 Aşk ve Ceza - Savaş
2012 Suskunlar - Ecevit

 

 

MURAT YILDIRIM'IN KÜÇÜKLÜĞÜNE DAİR HİÇ BİLİNMEYENLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin