Müslüm Gürses albümü geliyor

Bir döneme damgasını vuran usta sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yılında yeni şarkıları ve kendi sesi ile yeniden dinleyicisiyle buluşacak.

Berfin Sengil
05 Nisan 2024 - 12:00
Magazin

Geçtiğimiz günlerde müzik dünyasına bomba gibi düşen, yepyeni şarkılardan oluşan Müslüm Gürses albümünün detayları açıklandı. Elenor Müzik Muhteşem Candan yapımcılığında, geçmiş yıllarda kayda alınan ve daha önce dinleyici ile hiç buluşmamış 6 şarkısı bir albüm haline dönüştürüldü.

TEASER BÜYÜK HEYECAN YARATTI

Enstrümanların stüdyoya girerek canlı kayıt yaptığı albümde, Müslüm Gürsesin yıllar önce kayıt edilmiş sesi yer alıyor. Proje ile ilgili geçtiğimiz haftalarda yayınlanan teaser klip büyük heyecan yarattı. Şimdiden gündem yaratan altı şarkılık bu çok özel albümün, şarkı listesi şu şekilde:

Çok Sevdim (Söyleyemedim)

Sevda Kurbanı

Altın İken Tunç Oldum

Çöpçatan

Ah Bu Dünya

Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

18 NİSAN'DA YAYINDA

Albümde Kayahan imzalı bir şarkının da yer almasının yanı sıra müzik dünyasında devrim yaratacak başka sürprizleri olan albümün yayın tarihi, Müslüm Gürses'in son albümünün de çıktığı 18 Nisan gecesi olarak belirlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin