Müslüm Gürses'in 'Tozlu Raflar'ına unutulmaz lansman!

Efsane sanatçı Müslüm Gürses'in daha önce yayınlanmamış şarkılarından oluşan 'Tozlu Raflar' albümü için 18 Nisan akşamı çok özel bir lansman gecesi düzenlendi. Hologram teknolojisinin kullanıldığı gecede Müslüm Gürses yeniden sahnedeydi.

Berfin Sengil
19 Nisan 2024 - 12:03
Magazin

Hayranları tarafından ‘Müslüm Baba’ lakabıyla anılan Müslüm Gürses, ikon haline gelmiş yorumunu aramızdan ayrıldıktan sonra da miras olarak dinleyicilerine bıraktı. Yoğun ve hummalı bir çalışma gerçekleştirilen 'Tozlu Raflar' albümü Müslüm Baba’nın benzersiz mirasını, kendi seslendirdiği hiç duyulmamış şarkılarıyla yeniden canlandırıyor.

'Tozlu Raflar’ projesi için 18 Nisan Perşembe akşamı Beykoz Kundura Fabrikası’nda unutulmayacak bir lansman gecesi gerçekleştirildi. 'Tozlu Raflar' için özel olarak hazırlanan atmosfer katılımcıların beğenisini topladı. Müzik ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılım gösterdiği gecede özel anlar yaşandı.

Müslüm Baba Âdeta Sahnedeydi

Müslüm Gürses’in hiç duyulmamış 6 farklı şarkısının tanıtıldığı gecede büyük bir sürpriz yaşandı. Müslüm Gürses, hologram teknolojisiyle sahnede canlandı. Şarkılarını Müslüm Gürses’in kendi görüntüsü ve sesinden dinleyen davetliler sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşadı.

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in şarkıları, hikayesi, duyguları 'Tozlu Raflar' ile hem unutulmaz kitlesine hem de yeni nesillere aktarılıyor. Onun mirası, yenilikçi yorumlar ve modern prodüksiyonlarla zenginleşirken, özgün duygusal yoğunluğu ve derinliği korunuyor.

Altı şarkılık bu çok özel albümün şarkı listesi şu şekilde:

Çok Sevdim (Söyleyemedim)

Sevda Kurbanı

Altın İken Tunç Oldum

Çöpçatan

Ah Bu Dünya

Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin