Mustafa Sandal ve Uzi kavgası gündeme bomba gibi düştü!

Şarkıcı Mustafa Sandal ve rapçi Uzi arasında konser atışması yaşandı! Mustafa Sandal ve Uzi neden kavga etti? Uzi kimdir? Mustafa Sandal kimdir? Uzi konsere neden çıkmadı?

Pınar Alçiçek
11 Temmuz 2023 - 09:57
Magazin

Business Class uçuş olmadığı için Ağrı'da gerçekleşecek konsere katılmadığı iddia edilen rapçi Uzi, aslında ekonomi biletlerini kabul ettiğini ve sorunun Mustafa Sandal'dan sonra çıkmak olduğunu söyledi... İşte detaylar!

Senin Uğruna, Umrumda Değil, Arasan da, Krvn, Makina gibi popüler şarkıların sahibi Uzi, sosyal medya hesabından Mustafa Sandal ile alakalı çok sert bir paylaşım yaptı. 

"Benim önüme Mustafa Sandal'ı çıkaramazsın!"

23-07/11/uzi-instagram.jpeg

Mustafa Sandal, çok geçmeden o göndermeli paylaşıma cevap verdi:

"Şarkılarını beğeniyorum, umarım başarırsın!"

23-07/11/640xauto.jpg

OLAY TATLIYA BAĞLANDI!

Mustafa Sandal'ın cevabına karşılık tekrardan bir paylaşım yapan Uzi, şu ifadeleri kullandı;

"Sen de beni arayıp burdaki gibi samimi bir dille son sahneye çıkmak istediğini söyleseydin ben de geçmişindeki başarılarına saygı duyarak senden önce çıkabilirdim Mustafa abi.

Yaşım 25 şuana kadar global ve ülkemizin sınırlarında çok fazla başarım oldu yazmaya üşendim umarım ben de bahsettiğin başarılara ulaşırım bunun için elimden geleni yapıyorum.

30 yıl sonra geçmişimde başardıklarım ve o an elde ettiklerimle yaşamayı öğrenmek istiyorum fazlasını değil ben de seni seviyorum."

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin