Müzeyyen Senar New York Times Maydanı'nda!

"Cumhuriyet'in Diva'sı" Müzeyyen Senar, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Equal’ın Türkiye’deki ekim ayı elçisi seçildi. Senar'ın görüntüsü, New York Times Meydanı'nda yer aldı.

ozan
24 Ekim 2023 - 13:17
Magazin

Dijital müzik platformu Spotify, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlamak için EQUAL Türkiye ekim ayı elçisini “Cumhuriyet’in Divası” olarak anılan Müzeyyen Senar olarak belirledi.

Müzeyyen Senar'ın Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında seçilen fotoğrafı, New York’un Times Meydanı’nda billboard’a yansıtılarak sergilendi.

23-10/24/muzeyyen-senar-1698142994.jpg

KADIN SANATÇILAR DESTEKLENİYOR

Spotify'ın Equal girişimi, müzik dünyasında kadınlar için eşitliği güçlendirme ve kadın sanatçıların müziğe olan katkılarını desteklemeyi amaçlıyor. Equal girişiminde bugüne kadar Ajda Pekkan, Melek Mosso, Sıla, Göksel gibi 28 kadın sanatçı Equal Türkiye’nin elçisi olarak seçildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin