"Napolyon"un bilinmeyenleri Kamera Arkası'nda!

Beyza Şekerci'nin sunduğu Kamera Arkası'nın bu haftaki konusu merakla beklenen Napolyon filmi olacak. Ünlü komutanın hayatını konu alan filmin tüm detayları ve geniş prodüksiyon koşulları programda masaya yatırılacak.

Berfin Sengil
23 Kasım 2023 - 10:35
Yeni Bölüm

Sunuculuğunu Beyza Şekerci’nin, prodüksiyonunu ise FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibinin üstlendiği “Kamera Arkası”, her hafta sinema ve televizyon dünyasındaki gelişmeleri gündeme getirmeye devam ediyor.

Kamera Arkası”nın yeni bölümünde, sinemaseverlerin heyecanla beklediği Napolyon filminin kamera arkası görüntüleri yayınlanacak. Bununla birlikte, yeni filmler, dizi ve film önerileri, yakın zamanda izleyeceğimiz yapımlar,
sinema dünyasından en son haberler ve çok daha fazlası izleyiciyle buluşacak.

23-11/23/beyza-sekerci.jpg

Tüm zamanların en büyük askeri liderlerinden Napolyon Bonaparte'ın inişli çıkışlı hayatını ayrıntılarıyla anlatan Napolyon filmi, bugüne kadar çekilmiş en dinamik savaş sekansları ile dikkat çekiyor. 2 Oscar ödüllü özel efektler amiri Neil CorbouldNapolyon'un düşman atlarının içine düşmesi için ordusuna yüzeyini bombalamalarını emrettiği buz gölünün yaratımından savaş materyallerine dek çok özel bir işe imza attı. 24 Kasım'da vizyona girecek filmde 11 kamerayla çalışıldı. Bu detaylar "Kamera Arkası"nda kendisine yer bulacak.

Kamera Arkası”, 25 Kasım Cumartesi saat 07.45’te yeni bölümüyle FOX ekranlarında olacak.

23-11/23/afis.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin