Narcos 4. sezon çekimleri için gittiği Meksika'da öldürüldü!

Netflix'in popüler dizisi Narcos'un çalışanı, 4. sezon çekimleri için mekan ararken vurularak öldürüldü.

Ertan Hekimler
17 Eylül 2017 - 00:32
Gündem

37 yaşındaki Carlos Muñoz Portal, Narcos 4. sezon çekimleri için gittiği Meksika'da arabasında ölü olarak bulundu. Bedeni Temascalapa'da yani Meksika'nın en çok suç işlenen yerinde kurşunlarla parçalanmış haldeydi.

Polis, saldırının tam olarak hangi koşullarda gerçekleştiğini bulmakta zorluk çektiklerini ifade etti. Netflix şirketi de ölümün nasıl gerçekleştiğinin hala bilinmediğini söyledi. Ölüm şekli ve nedeni hala araştırılıyor.

KAFA KARIŞTIRAN ÖLÜM

Portal, Pazartesi günü öldürüldü olarak rapor edildi fakat haberlere göre ölüm gününün Cumartesi gerçekleştiği belirtildi. Portal'ın arabası San Bartolo Actopan meydanın'da toprak bir yolda park edilmiş halde bulundu.

17-09/17/temascalapa-meksika.jpg

Keşifçi o alanda Netflix'in uyuşturucu kartelleri ve Kolombiya'da ki şiddeti anlatan dizisi Narcos'un 4. sezon bölümün kurgusu için fotoğraf çekimi yapıyordu.

Netflix ölüm haberi üzerine; 'Portal'ın ölümünün farkındayız . Saygı duyulması gereken bir keşifçi. Ailesine baş sağlığı diliyoruz.
Portal'ın ölümünü çerçeveleyen gerçekler hala bilinmiyor.' şeklinde açıklama yaptı.

17-09/17/carlos-munoz-portal-kimdir.jpg

Portal'ın ismi gizli tutulan bir arkadaşı ise; 'Belki de onun ölümüne sebep olan insanlar onun bilgi topladığını düşündü ve onu takip etmeye başladı.' dedi.

Carlos Muñoz Portal Kolombiya'lı ve keşifçi olarak tanınmış bir kişiliği vardı. Man on Fire, Apocalypto ve Fast and Furious projelerinde ve aynı zamanda en son James Bond filmi Spectre'de görev almıştı.

17-09/17/netflix-pedro-pascal.jpg

NARCOS 4. SEZON KONUSU

Önceki üç sezonda Kolombiya'lı uyuşturucu kartelleriyle mücadeleyi anlatan dizinin üçüncü sezon finalinde Ajan Pena'ya (Pedra Pascal) CIA direktörü tarafından yeni görevinin Meksika'lı uyuşturucu kartellerini bitirmek olduğu söyleniyor. Bu diyalogdan sonra aynı ekibin dördüncü sezonu Meksika'da çekeceği anlaşılıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin