NBC'den fütüristik teknoloji temalı yeni dizi yolda: Mosaic

NBC'den fütüristik teknoloji temalı yeni dizi yolda: "Mosaic". NBC, 2017/18 televizyonu için yeni dizilerini görücüye çıkarmaya hazırlanırken bir yandan da gelecek sezonların yeni projeleri üzerinde çalışma ve planlamalarını sürdürüyor.

Volkan Küçükel
12 Ağustos 2017 - 12:36
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, 2017/18 televizyonu için yeni dizilerini görücüye çıkarmaya hazırlanırken bir yandan da gelecek sezonların yeni projeleri üzerinde çalışma ve planlamalarını sürdürüyor.

Kanal; "Mosaic" isminde fütürüstik teknoloji temalı yeni bir dizi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Dizi; 2014 yapımı The Maze Runner (Labirent: Ölümcül Kaçış) yönetmeni Wes Ball, yapımcı Joe Hartwick Jr., Chernin Entertainment, Oddball Entertainment ve Universal TV ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

"MOSAIC" KONUSU

Fringe yazarlarından Christine Lavaf'ın senaryosunu kaleme alıp Wes Ball'ın pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacağı "Mosaic"in hikayesi yakın gelecekteki bir metropolde geçiyor.

Mosiac; gelişen teknoloji karşısında birbirleriyle ilişkilerini korumaya ve idare etmeye çalışan, hayatları birbirine bağlı bir grubun yaşadıklarını bizlere sunacak.

17-08/12/wes-ball.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Oddball Entertainment çatısı altında Ball ve Hartwick Jr. projenin yürütücü yapımcılığını yürütecek isimler. Proje; Chernin Entertainment'in NBC Entertainment ve Universal Television ile birlikte imzaladığı genel anlaşmanın bir parçası olarak geliştiriliyor.

Chernin Entertainment ayrıca Fox'un yedinci sezon onayını da alan uzun soluklu komedi dizisi New Girl'ün arkasındaki yapım şirketi. Chernin bunun dışında Rise of the Planet of the Apes, Dawn of the Planet of the Apes, War for the Planet of the Apes; Oscar adayı Hidden Figures ile aksiyon komedileri The Heat ve Spy'ın arkasındaki yapım şirketi.

Şu sıralar Maze Runner serisinin üçüncü filmi Maze Runner: The Death Cure ile ilgilenen Wes Ball için bu proje aynı zamanda kendisinin yer aldığı ilk televizyon projesi oluyor.

Mosiac'ın senaryo geliştirme çalışmaları devam ediyor.

 

17-08/12/nbc-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin