NCIS ekibi eski showrunner Gary Glasberg'i unutmadı

NCIS'ta dün akşam ekranlara gelen bölümde 28 Eylül'de Los Angeles'ta 50 yaşında hayatını kaybeden Gary Glasberg anılarak saygı örneği gösterildi.

Volkan Küçükel
05 Ekim 2016 - 22:50
Magazin

CBS'in uzun soluklu dizilerinden NCIS, Salı akşamı ekranlara gelen bölümünde bir vefa örneği gösterdi!

Dün akşam ekranlara gelen bölümde 28 Eylül'de Los Angeles'ta 50 yaşında hayatını kaybeden Gary Glasberg anılarak saygı örneği gösterildi.

BÖLÜM SONUNDA SAYGI DURUŞU

Devam etmekte olan 14. sezonun 3. bölümü olan 'Privileged Information'ın sonunda NCIS oyuncu kadrosu ve tüm ekip adına beklenmedik ölümüyle sevenlerini üzen Glasberg'i anan bir not ekrana yansıdı.

Notta; Glasberg'in liderliği, yetenek ve sezgileriyle kendilerine her zaman ilham verdiği, gülen yüzünün ve değişmez mizahının özleneceği belirtilirken; NCIS'in Glasberg'siz hiçbir zaman aynı olmayacağı ifade edildi.

16-10/05/gary-glasberg.jpg

GELECEK BÖLÜMDE DE KULLANILACAK

Bölüm sonunda beliren bu anma kartının NCIS'in 11 Ekim'de ekranlara gelecek bölümünün sonunda da aynı şekilde gözükeceği belirtildi.

NCIS ekibine yedinci sezon içinde ortak yapımcı olarak dahil olan Glasberg, bu sezonun sonrasında uygulayıcı yapımcı olarak görev yapmış, dokuzuncu sezonda showrunner'lık görevini devralmıştı.

2013 Eylül'ünde kendisi ve NCIS denince akla gelen ilk isimlerden Mark Harmon ile birlikte, şu sıralar üçüncü sezonunda olan dizinin New Orleans spinoff'unun gelişim sürecine önderlik etmişlerdi.

NCIS, sezonun dördüncü bölümü 'Love Boat' ile 11 Ekim'de CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

NCIS 14. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin