Nebahat Çehre'den milyonluk teklife red!

Aşkı Memnu dizisindeki Firdevs Hanım rolüyle akıllara kazınan Nebahat Çehre bir inşaat firmasının reklam teklifini reddetti. Çehre, 6 Şubat depremlerini hatırlatarak, "Ya benim reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum, her şey para değil" diye konuştu.

ozan
15 Kasım 2023 - 12:27
Magazin

Firdevs Hanım karakterine hayat verdiği Aşkı Memnu dizisiyle 7'den 70'e herkesin tanıdığı oyuncu Nebahat Çehre'ye bir inşaat firması tarafından 10 milyon ve 1 daire karşılığında reklam yüzü olması teklif edildi. Ancak Çehre, anlamlı bir gerekçeyle teklifi reddettiğini açıkladı.

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, 2024'te satışa sunulması planlanan evlerin reklam yüzü olması teklifinde bulunulan Nebahat Çehre, 6 Şubat depremlerinde yaşanan felaketi gerekçe göstererek teklifi kabul etmeyeceğini söyledi.

23-11/15/15.jpg

'Her Şey Para Değil'

Nebahat Çehre teklifi reddetme nedenini şu sözlerle açıkladı: "En son depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Ya benim reklamını yaptığım evler de yıkılırsa... Kahrolurum. Her şey para değil."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin